Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SIMULACIJA

Beckenbauer izvukao Real Madrid, Wengeru svejedno

11.12.2008.
u 15:56

Nakon što su završena natjecanja po skupinama Lige prvaka s nestrpljenjem očekujemo 19. prosinca kada će u Nyonu biti obavljen ždrijeb osmine finale elitnog nogometnog natjecanja Starog kontinenta. U bubnju će biti 16 klubova, osam pobjednika skupina koji će u osmini finala imati prednost domaćeg terena, te osam drugoplasiranih.

Na njemačkom pay-TV programu Premiere simulirali su ždrijeb Lige prvaka i predsjednik Bayerna Franz Beckenbauer izvukao je ime Real Madrida. "Kaiser" nije bio previše zadovoljan, pa je dobio i drugu priliku. ovoga puta na papiru je pisalo Chelsea.

- U osmini finala nema lakog suparnika i sasvim sigurno neće nam biti lako. Međutim, ne bi bilo loše kada bi mogli izbjeći Real i Chelsea, kazao je Beckenbauer koji bi radije izabrao ogled protiv Arsenala.

- Čini mi se kako je nemoguće izbjeći neko veliko ime, dodao je generalni menadžer Bayerna Uli Hoeness.

Menadžer Manchester Uniteda Alex Ferguson ne bi imao ništa protiv Reala i susreta sa predsjednikom "Kraljevskog kluba" Ramonom Calderonom s kojim je cijelog ljeta "ratovao" oko Cristiana Ronalda.

- Kakav bio to spektakl bio. Radujem se čaju i kolačiću u društvu s Calderonom, ironično je kazao Ferguson.

Menadžer Arsenala Arsene Wenger najmanje se uzbuđivao oko imena mogućih suparnika. Premda ga "ples kuglica" može spojiti sa Juventusom ili Barcelonom, Wenger se nije previše zamarao.

- Možda je mala prednost drugi susret pred svojim navijačima, međutim ne prevelika, kazao je Wenger.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije