Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ostaju u Francuskoj

BBB-ima 4 mjeseca zatvora, 5 godina ne smiju u Francusku

neredi pariz
Twitter/Ju_HM
09.11.2012.
u 07:13

Francuskim navijačima određene su novčane kazne od 800 do 1000 eura

Navijači Dinama koji su sudjelovali u tučnjavi s navijačima PSG-a u ponedjeljak navečer u pariškoj četvrti Bastille izvedeni su jučer pred francuskog suca koji im je odredio višemjesečne zatvorske kazne i zabranu ulaska u Francusku idućih 5 godina.

Kako neslužbeno doznajemo, navijači privedeni nakon sukoba optuženi su za udruživanje s ciljem izazivanja nereda i uništavanja imovine. Ukupno je privedeno 19 hrvatskih i 6 francuskih navijača. Sudac je, doznajemo, presudu donio u roku od 20 minuta, a navijači su se branili da su u Pariz došli turistički te kako ne pripadaju ni jednoj navijačkoj skupini.

Tri hrvatska navijača osuđena su, kako doznajemo, na 4 mjeseca zatvora, dok su ostali pušteni. Francuskim navijačima određene su novčane kazne od 800 do 1000 eura.

>>U sukobu navijača Dinama i PSG-a uhićene 24 osobe, Hrvat ozlijeđen

Ključne riječi

Komentara 23

CV
cvijece
08:10 09.11.2012.

Sudac donio presudu u roku od 20 minuta.

OB
-obrisani-
08:20 09.11.2012.

Da su ih bar osudili na 5 godina..Ovako kad se vrate nastavit ce sa *****em kod nas na tribinama.

MA
mario72
07:58 09.11.2012.

Evo još jedan argument zašto ne ići u EU i po zakonu ove svirepe države se vidi da svi pred zakonom nisu jednaki jednima sloboda drugima zatvor za isto djelo koja Sizifovska trgedija a da se to desilo u Hrvatskoj Francuzima bi još i dali odštetu od par miliona eura.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije