Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sjajna utakmica i atmosfera

BBB-i napunili Sutinska vrela, Dinamo u derbiju pobijedio Agram sa 4:3

futsal Dinamo
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
14.11.2014.
u 21:43

Dinamo je do pred sam kraj vodi 4:2, onda je Agram izvukao vratara i smanjio, ali više od toga nije mogao

U derbiju petog kola  II. HMNL Sjever Futsal Dinamo pobijedio je Agram Extreme sa 4:3. Bila je to iznimno kvalitetna i napeta utakmica dviju momčadi s vrha ljestvice, a Dinamo je do pobjede nosila publika.

Dvorana u Sutinskim vrelima bila je najispunjenija do sada, na navijačkoj tribini nije bilo niti jednog praznog mjesta, a BBB-i su navijali od prve do posljednje minute. Kao i uvijek, ni večeras nije bilo nikakvih incidenata, sve je prošlo vrlo korektno.

Dinamo je do pred sam kraj vodi 4:2, onda je Agram izvukao vratara i smanjio, ali više od toga nije mogao.

- Prvo poluvrijeme je bilo odlično, u drugom poluvremenu smo malo pali. No, pobjeda je tu i sad idemo u sljedećem kolu protiv Rugvice u borbu za prvo mjesto, rekao je pomoćni trener Futsal Dinama Filip Andabaka nakon susreta.

>>Futsal Dinamo: Gradske institucije čine nam veliku štetu, kome to smetamo?

Komentara 9

RO
robertek
22:39 14.11.2014.

fenomenalno, upravo se vratio sa obitelji sa utakmice, hrpe klinaca od dvije do 12 godine, atmosfera vrhunska, nogomet odličan, napetost do zadnje sekunde. Za preporučiti!

TO
Toma2
22:32 14.11.2014.

Ok BBB, ali bilo je jako puno 'običnih' navijača, obitelji s klincima koji su podivljali u zadnjim minutama kad se lomio rezultat. Svaka čast

Avatar Admin nabijem te
Admin nabijem te
00:40 15.11.2014.

svaka vam cast,ovo je nesto predivno za vidjet!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije