Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
međunarodni nogomet

Bayernovi dečki 'opalili' selfie u tangama pa se sad ispričavaju

Ivica Olić
DPA/PIXSELL
14.02.2015.
u 07:30

- Nadajmo se da će Bayern danas imati slab dan - rekao je Olić.

Englezi će ovog vikenda loptu natjeravati u okviru FA kupa, dok se ostali u ligama petice bore za bodove. Iako je HSV pobjegao iz zone ispadanja nakon dvije uzastopne pobjede, lako se u nju može vratiti novim porazima. A njega (poraz) baš i neće biti lako izbjeći u Münchenu. Ivica Olić tako se s HSV-om, u čije se redove vratio u ovom prijelaznom roku, vraća i u svoj bivši klub protiv kojeg čeka svoj prvi povratnički pogodak.

– Morat ćemo opet 'poginuti' na terenu i k tome se nadati da Bayern baš neće biti u svom najboljem izdanju – kazao je Olić.

Bavarce teško da će uzdrmati mini skandal. Naime, David Alaba i Mitchell Weiser slikali su se u tangama, mladi je igrač to objavio na Instagramu i postali su meta sprdnje. Mitchell Weiser se ispričao, ali pitanje je hoće li ga Guardiola danas koristiti.

U Bayernu su zaključili da do kraja sezone više neće biti govora o novom Guardiolinu ugovoru iako žele da ostane u klubu.

Zanimljiv bi mogao biti susret Bayer Leverkusena (Jedvaj je još upitan zbog ozljede) i Wolfsburga u kojem je i dalje odličan Ivan Perišić. Riječ je o borbi za drugo mjesto, na kojem zasad stanuje Wolfsburg.

U Španjolskoj od velikana igra danas samo Real. Kako im se Barcelona opasno približila, protiv Deportiva će morati malo pritisnuti gas. Čim Cristiano Ronaldo odigra jednu lošiju utakmicu, javljaju se nagađanja da bi ipak mogao napustiti Real. Malo je razljutio čelnike kluba jer je slavio 30. rođendan (i potrošio 430.000 eura) nakon debakla od Atletico Madrida (4:0), ali špekulacije da će ga na ljeto prodati čine se neutemeljenima.

>> Borimo se za 'goli život' i nadamo da će Bayern imati loš dan

Komentara 1

Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
08:58 14.02.2015.

Mitchell Weiser se ispričao, ali pitanje je hoće li ga Guardiola danas koristiti i ako ce ga koristiti, da li ce ga koristiti u tangama ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije