Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Njemačka liga
Povratak na članak

Bayern želi hrvatsko-srpski napadački dvojac iz Eintrachta

Bayern bi osim Rebića iz Eintrachta želio dovesti i Luku Jovića. Srpski napadač, koji je na posudbi iz Benfice,ove sezone igra sjajno, a u 11 kola zabio je devet golova

Komentari 9

Avatar poljicanin
poljicanin
18:52 15.11.2018.

Mislim,Jović je u jednoj utakmici zabio pet golova no ekipa nije dobila više od tri boda.Toliko o trenutnoj statistici.Treba sačekati kako će dalje igrati i zabijati.Bilo je u prošlosti sličnih igrača koji su se kratko palili te se za duže vrijeme ugasili.Ako se uzme u obzir da se je Bayern zanimao za Dyballu,onda je Jović sigurno jeftinija,solidna alternativa.Rebić je druga priča,on se je zadnje dvije godine odlično razvio i dokazao.Ja mislim da će na kraju Bayern malo dublje u džep te kupiti Wernera iz Leipziga i Brandta iz Leverkusena.Bayern je u prošlosti bio najjači kad je imao više Nijemaca u ekipi.

VL
Avatar Mica Trofrtaljka
Mica Trofrtaljka
16:27 15.11.2018.

Nakon svjetskog u Rusiji klauzula - kupnjom igrača iz udarne hrvatske jedanaestorke klub mora kupit još jednog igrača da mu torbe i kopačke nosi, zato Jović ! ⚽ 🇭🇷

VL
Avatar Največi hrvat u istoriji
Največi hrvat u istoriji
16:10 15.11.2018.

FC Bayern treba kvalitetnog trenera. Niko je dobar za hrvatsku repku ali FCB prevelika klasa i kultura za njega.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.