Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bundesliga

Bayern utrpao pet komada Eintrachtu i zadržao prednost uoči derbija odluke

Bayern - Eintracht
Foto: Reuters/Pixsell
1/3
23.05.2020.
u 21:02

Hrvatski reprezentativac Ivan Perišić igrao je za Bayern do 64. minute

Nogometaši Bayerna svladali su u Münchenu sa 5:2 Eintracht iz Frankfurta u susretu 27. kola, čime su ponovno povećali prednost na vrhu ljestvice Bundeslige na četiri boda ispred druge Borussije iz Dortmunda.

Bayern je poveo 2:0 nakon prvih 45 minuta golovima Goretzke (17) i Muellera (41), da bi Lewandowski na samome početku nastavka zabio za, činilo se u tom trenutku, nedostižnih 3:0.

Međutim, gosti iz Frankfurta su se vratili u utakmicu s dva gola Hintereggera (52, 55), a oba su pogotka pala nakon kornera.

Ipak, tih 3:2 nije dugo stajalo jer je Davies (61) iskoristio veliku grešku u obrani gostiju za povećanje na 4:2, a konačnih 5:2 bio je autogol Hintereggera (74-ag).

Hrvatski reprezentativac Ivan Perišić igrao je za Bayern do 64. minute.

Vodeći Bayern sada ima 61 bod, četiri više od druge Borussije koja je ranije u subotu kao gost pobijedila Wolfsburg sa 2:0 (1:0). 

Borussia i Bayern igrat će međusobno u 28. kolu već u utorak.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije