Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZ RIVALA

Bayern pronašao nasljednika Neuera, stiže besplatno

Alexander Nubel
Foto: Firo/DPA/PIXSELL
04.01.2020.
u 15:45

Na vratima Bayerna Nübel bi trebao biti nasljednik 10 godina starijeg Manuela Neura koji je u München stigao također iz Schalkea 2011. godine

Najtrofejniji njemački nogometni klub Bayern iz Münchena objavio je u subotu kako je za ljeto dogovorio prelazak vratara Alexander Nübela (23) iz Schalkea 04 u svoje redove.

Nübel će u Bayern doći kao slobodan igrač jer mu u lipnju ističe ugovor sa Schalkeom.

Bivši vratar njemačke mlade reprezentacije Nübela je u prosincu odbio potpisati novi ugovor sa Schalkeom, a s Bayernom je dogovorio petogodišnju suradnju.

Na vratima Bayerna Nübel bi trebao biti nasljednik 10 godina starijeg Manuela Neura koji je u München stigao također iz Schalkea 2011. godine.
 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije