Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Liga prvaka

Bayern prema izlazu, Real i Milan potvrđuju proljeće

Cristiano Ronaldo
AFP
25.11.2009.
u 11:30

Milan, Real i Marseille dva kola prije kraja bore se za dvije pozicije koje vode u osminu finala. U srijedu će Real biti domaćin Zürichu, dok će Milan ugostiti Marseille.

 A navijače Reala svakako će razveseliti podatak da se, nakon šestotjedne stanke, na travnjak vraća njihov idol Cristiano Ronaldo!

Propustio 12 utakmica

Podsjetimo, Portugalac je 10. listopada na utakmici Real – Marseille ponovo ozlijedio gležanj. Ozljeda mu se pogoršala u kvalifikacijskoj utakmici Portugal – Mađarska za odlazak na SP i od tada je propustio čak deset utakmica za Real, te dvije kvalifikacijske protiv BiH za odlazak na SP.

– Cristiano je u momčadi. Na posljednjim je treninzima bio opušten, vidjet ćemo koliko će izdržati protiv Züricha – kaže trener Reala Manuel Pellegrini.

Bayern prema izlazu...

Realu pobjeda jamči osminu finala, baš kao i Milanu, uspije li na San Siru svladati Marseille. Situacija u Milanu baš nije idilična, Gattuso je najavio odlazak, a dopredsjednik kluba Adriano Galliani (69) živi u strahu nakon prijetnji smrću koje su stigle na njegovu adresu. Navodno se Gallianiju prijetilo putem e-maila, a prijeteća su pisma stigla i na adrese njegove žene i obitelji. Sumnja se da je razlog prijetnji prodaja Kake u madridski Real. Policija istražuje prijetnje.

Pobijedi li u Bordeauxu, Juventus će osigurati proljeće u Ligi prvaka! Bordeaux se već plasirao, a Bayern ima minimalne šanse – čeka dobar rezultat Bordeauxa (neodlučeno ili pobjeda), da bi svojom domaćom pobjedom protiv Makabija otvorio vrata neizvjesnosti uoči zadnjeg kola, kad gostuje u Torinu.

Wolfsburgu treba bod u Moskvi protiv CSKA da bi, s Manchester Unitedom, ušao u osminu finala, No, pobijede li Moskovljani, tada će se izjednačiti s Wolfsburgom na ljestvici i posve zakomplicirati situaciju u skupini B uoči zadnjeg kola. Porto i Chelsea daleko su odmakli suparnicima u skupini B i u međusobnom će okršaju odlučiti o prvoj poziciji. A Apoel i madridski Atletico bore se za treće mjesto, koje vodi u nastavak Europske lige.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije