Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PAO LEIPZIG

Bayern pobjedom protiv direktnog rivala sve bliže osvajanju Bundeslige

Reuters
03.04.2021.
u 20:51

Bayern je pobjedom povećao svoju prednost pred druoplasiranim Leipzigom na sedam bodova, a trećeplasirani Wolfsburg je ostao na deset bodova zaostatka.

Njemački i europski prvak Bayern slavio je s 1:0 (1:0) na gostovanju kod RB Leipziga i tako napravio veliki korak ka devetom uzastopnom i ukupno 31. naslovu nacionalnog prvaka.

Gol odluke postigao je veznjak Leon Goretzka na povratnu loptu Thomasa Müllera. Domaća momčad je pokušavala doći do izjednačenja, a najbliže su tome u nekoliko navrata bili Marcel Sabitzer i bivši igrač zagrebačkog Dinama Dani Olmo, no njihovi udarci ili nisu bili dovoljno precizni ili bi ih zaustavio Manuel Neuer.

Bayern je pobjedom povećao svoju prednost pred druoplasiranim Leipzigom na sedam bodova, a trećeplasirani Wolfsburg je ostao na deset bodova zaostatka pobijedivši na domaćem terenu Köln 1:0 uz pogodak hrvatskog nogometnog reprezentativca Josipa Brekala.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije