Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VAN GAAL NEMA SREĆE

Bayern ostao i bez Klosea, Toni suspendiran

Louis van Gaal
AFP
Autori: Totalsport, B.B.
25.11.2009.
u 08:59

Loš odnos između Bayernova nizozemskog trenera Louisa van Gaala i talijanskoga 32-godišnjeg napadača Luce Tonija kulminirao je Van Gaalovom odlukom o suspenziji Tonija.

Osim problema s Tonijem, nizozemski stručnjak je za susret s Maccabijem ostao i bez Miroslava Klosea! Jedan od rijetkih zdravih napadača na jutarnjem treningu ozlijedio je lakat i neće moći nastupiti u susretu s izraelskom momčadi.

Tako će Van Gaal vjerojatno biti prisiljen staviti Ivicu Olića svih 90 minuta i naći rješenje za partnera kako bi bavarska momčad došla do potrebna tri boda.

Talijan u nemilosti

Luca Toni nedavno je izjavio da s Van Gaalom gotovo i ne komunicira u zadnja četiri mjeseca. Talijanski napadač nedavno je napustio stadion nakon prvog poluvremena utakmice protiv Schalkea, nakon što je bio zamijenjen nakon prvog poluvremena. Izjava o lošim komunikacijskim kanalima sa šefom struke sigurno mu nije pomogla u nastojanju da se izbori za mjesto u prvom sastavu Bayerna...

- Želim se vratiti u Italiju i želim postizati golove kojima bih izborio mjesto među kandidatima za odlazak na Svjetsko prvenstvo – pričao je Toni.

Talijanski centarfor nije konkurirao za momčad koja je prošlog vikenda u derbiju 13. kola Bundeslige odigrala 1-1 protiv Bayera iz Leverkusena. Službeno su u Bayernu Tonijev izostanak objasnili ozljedom prepona, međutim, sada je na površinu isplivao i pravi razlog. Njemački mediji prenose da ga je Van Gaal odlučio suspendirati i udaljiti iz kadra prve momčadi.

Toni, tako, neće konkurirati niti za dvoboj 5. kola Lige prvaka u A skupini, u srijedu protiv Maccabi Haife u Münchenu. U tom dvoboju Bavarcima niti pobjeda neće biti dovoljna za plasman u osminu finala, u slučaju da Juventus u gostima svlada Bordeaux.

- Toni mora promijeniti svoje ponašanje – kratko je prokomentirao izostavljanje svog talijanskog napadača iz konkurencije za sastav Van Gaal.

Daljnje konzekvence?

- To je pitanje za upravu kluba – opet je kratak bio nizozemski trener. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije