Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 168
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOBIO NASLJEDNIKA

Bayern ostao bez trenera zbog bivšeg reprezentativca BiH?

Bundesliga - RB Leipzig v VfB Stuttgart
Annegret Hilse/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
26.04.2021.
u 12:30

Flick od prije nije u dobrim odnosima s bosanskohercegovačkim direktorom, Hasanom Salihamidžićom, a najviše mu je zasmetalo to što bivši igrač BiH-a nije dopustio da Flick bude uključen u dovođenje igrača

Nedavno je njemački trener, Hansi Flick potvrdio da odlazi iz bavarskog diva, a potražnja za novim trenerom je krenula. 
Flick od prije nije u dobrim odnosima s bosanskohercegovačkim direktorom, Hasanom Salihamidžićom, a najviše mu je zasmetalo to što bivši igrač BiH-a nije dopustio da Flick bude uključen u dovođenje igrača.

Bavarci su naravno krenuli u potragu za novim trenerom, a nakon nekoliko špekulacija, vijest je vjerojatno donesena. Mladi trener Leipziga, Julian Nagelsmann trebao bi biti novi trener Bayern Münchena. Ovaj 33-godišnjak radi sjajan posao na klupi Leipziga, doveo ih je i do polufinala Lige prvaka prošle sezone što je bio povijesni uspjeh. 

Iz Leipziga su poručili cijelu koju žele za Nagelsmanna, a Bayernu nije problem dati 15-20 milijuna eura. Neki njemački mediji izvještavaju da je već sve riješeno

Komentara 1

DU
Deleted user
12:45 27.04.2021.

Gospodo novinari. Salihamidzic nije bosanskohercegovacki direktor. On jeste iz Bosne i Hercegovine ali nije bosanskohercegovacki direktor. To je velika razlika. Flick nije napustio Bayern radi bivseg bosanskohercegovackog igraca vec radi sadasnjeg sportskog direktora Hasana Salihamidzica.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije