Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROBLEMI, PROBLEMI

Bayern ostao bez još jednog važnog igrača uoči PSG-a

Tottenham Hotspur v Bayern Munich - UEFA Champions League - Group B - Tottenham Hotspur Stadium
Paul Terry/PA Images/PIXSELL
06.04.2021.
u 18:23

- Bit će to nova utakmica, PSG ima novu momčad i novog trenera, ali u suštini nije se previše toga promijenilo od finala prošle godine.

Krilni igrač europskog nogometnog prvaka Bayerna Serge Gnabry (25) pozitivan je na koronavirus i propustiti će prvu utakmicu četvrtfinala Lige prvaka protiv PSG-a u srijedu u Munchenu, objavio je njemački klub.

- Gnabry je dobro i izoliran je u svojoj kući - objavio je Bayern.

Bayern će u reprizi prošlogodišnjeg finala biti i bez prvog napadača Roberta Lewandowskog koji ima problema s koljenom. U zapisniku neće biti niti Španjolca Marca Roce koji se ozlijedio u nedjelju na treningu.

- Bit će to nova utakmica, PSG ima novu momčad i novog trenera, ali u suštini nije se previše toga promijenilo od finala prošle godine - kazao je Bayernov trener Hansi Flick.

Prvi susret između Bayerna i PSG-a je u srijedu u Münchenu, a uzvrat je 13. travnja u Parizu.

U lanjskom finalu Lige prvaka Bayern je pobijedio PSG-sa 1:0.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije