Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bundesliga

Bayern opet pobjeđuje, Mainz propustio rekord

\'RESTRICTIONS / EMBARGO - ONLINE CLIENTS MAY USE UP TO SIX IMAGES DURING EACH MATCH WITHOUT THE AUTHORISATION OF THE DFL. NO MOBILE USE DURING THE MATCH AND FOR A FURTHER TWO HOURS AFTERWARDS IS PERM
AFP
16.10.2010.
u 17:42

Schalke je nastavio agoniju odigravši kod kuće 2:2 sa Stuttgartom. Zbog posljedica ozljede nije igrao Rakitić, kojega na ljeto želi i Birmingham.

Nakon dvaju uzastopnih prvenstvenih poraza, nogometaši Bayerna  barem su malo vratili osmijeh na lica svojih navijača. U Allianz Areni sa 3:0 pobijedili su Hannover. Pogodak za Bavarce napokon je postigao jedan napadač, i to odmah tri. Mario Gomez, koji je u momčad ušao umjesto ozlijeđenog Ivice Olića, zabio je u 21., 77. i 90. minuti.

Danijel Pranjić odigrao je solidno cijelu utakmicu. U 54. minuti imao je priliku i za pogodak, no njegov udarac iz daljine otišao je metar pokraj gola.

Spasitelj Huntelaar

Iako je odradio posljednji trening u petak, Ivan Rakitić ipak nije konkurirao za dvoboj s Hannoverom. Njegov je Schalke nastavio agoniju, u svojoj Veltins Areni remizirao je (2:2) sa Stuttgartom. Gosti su vodili golom Gebharta iz 15. minute, nadu momčadi iz Gelsenkirchena donio je Edu u 29., no za novo vodstvo gostiju zabio je Harnik u 74. minuti. Ipak, bod Schalkeu donio je Huntelaar u 80. minuti.

Schalke je tako nakon 8. kola ostao zacementiran na začelju ljestvice, sa svega pet osvojenih bodova. Felix Magath i njegovi igrači zato su jučer s terena ispraćeni gromoglasnim zvižducima.

Nakon što su se posljednjih dana pojavile informacije da Rakitića na ljeto žele dovesti Milan, Juventus i Napoli, engleski Goal.com jučer je objavio da je ozbiljno zanimanje pokazao i Birmingham. Engleski prvoligaš navodno je spreman izdvojiti osam milijuna funti.

Vodeći Mainz kod kuće je izgubio 0:1 od HSV-a te tako propustio srušiti rekord Bundeslige s osam pobjeda u uvodu sezone. Do sedam startnih pobjeda, uz Mainz, svojedobno su došli i Kaiserslautern i Bayern.

Mainz i dalje vodeći

Rezultati 8. kola: Bayern - Hannover 3:0, Mainz - HSV 0:1, Schalke - Stuttgart 2:2, St. Pauli - Nürnberg 3:2, Werder - Freiburg 2:1.

Poredak: Mainz 22, Borussia (D) 21, Hannover 13, Bayer (L) 13...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije