Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nisu zadovoljni

Bayern odustaje od Coutinha, ništa od golemog novca Barci

Philippe Coutinho
Foto: Reuters/PIXSELL
23.01.2020.
u 22:23

Coutinho je u siječnju 2018. iz Liverpoola prešao u Barcelonu u transferu vrijednom 145 milijuna eura

Dolazak u Bayern trebao je karijeru brazilskog veznjaka Philippea Coutinha (27) ponovno vinuti u nebo, ali minhenski klub uopće nije zadovoljan njegovim partijama i neće otkupiti njegov ugovor od Barcelone, objavili su u četvrtak njemački mediji.

Coutinho je u siječnju 2018. iz Liverpoola prešao u Barcelonu u transferu vrijednom 145 milijuna eura. No, u katalonskom klubu nije se snašao, pa je prošlog ljeta stigao u Bayern na jednogodišnju posudbu.

Njemački klub je to koštalo 8,5 milijuna eura plus Coutinhova godišnja plaća.

Iako je u Bundesligi i Ligi prvaka ukupno upisao sedam golova i osam asistencija, za vodstvo Bayerna to nije dovoljan razlog da u ljeto plate 120 milijuna eura za otkup njegova ugovora. To znači da će se po završetku ove sezone Coutinho vratiti u Barcu. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije