Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ždrijeb Lige prvaka

Bayern je vrhunski, nadam se da ćemo biti zdravi

18.12.2018.
u 20:43

To je najteži klub koji smo mogli dobiti. Glavni su favoriti za naslov prvaka Europe, međutim mi smo Bayern. U prednosti smo jer će se uzvrat igrati u Munchenu - smatra Kovač

Sve igre Real Madrida ove sezone nisu obećavale puno, imali su problema s trenerima, prilagodbama, igrom, igračima... Obrana naslova u Ligi prvaka činila se prilično nemogućom s obzirom na sve to, a onda ih je ždrijeb Lige prvaka nekako pomazio.

U osmini finala igrat će protiv Ajaxa. No zato će teško biti Kovačevu Bayernu koji se za prolazak mora boriti protiv prošlogodišnjeg finalista Liverpoola.

1/7

– To je najteži klub koji smo mogli dobiti. Glavni su favoriti za naslov prvaka Europe, međutim mi smo Bayern. U prednosti smo jer će se uzvrat igrati u Munchenu - smatra Kovač.

A povratku u Njemačku veseli se i Jürgen Klopp:

– Bayern je vrhunska momčad, a meni je drago što ću se vratiti u Njemačku. Imat ćemo dovoljno vremena za pripremu utakmice, jedino se nadam da će svi moji igrači do tada ostati zdravi – poručio je Klopp.

Još je dobrih parova spojio ždrijeb u Nyonu. Atlético Madrid tako će igrati protiv Juventusa.

– Ako želite do finala, morate igrati protiv najboljih, a Juventus je sigurno jedna od takvih momčadi. Dominiraju u Italiji, bit će teško, ali vidjet ćemo kako će obje ekipe izgledati u veljači. Ne mislimo o Cristianu Ronaldu, on je samo još jedan igrač u sjajnoj ekipi, ali i mi imamo svojih oružja – rekao je Clemente Villaverde, sportski direktor Atlético Madrida.

Neymar i PSG idu pak na noge Manchester Unitedu. Roma će protiv Porta, Lyon će igrati s Barcelonom, Schalke s Manchester Cityjem, a Tottenham protiv Borussije Dortmund.

Utakmice osmine finala na rasporedu su 12. veljače, uzvrati su 5. ožujka, dok će se finale igrati 1. lipnja u Madridu na stadionu Wanda Metropolitano.

Zanimljivo je i kako će od osmine finala koristiti i videotehnologija (VAR). U Ligu prvaka trebala je biti uvedena tek od iduće sezone, ali Uefa je odlučila uvesti je ranije zbog čestih sudačkih pogrešaka.

>> Pogledajte video: Dinamo doznao suparnika u šesnaestini finala Europske lige

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije