Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TVRDE NIJEMCI

Bayern je već u problemima, a krivac za to je Niko Kovač?! Evo zbog čega

Niko Kovač
Foto: Reuters/Pixsell
1/6
07.07.2019.
u 12:39

Razlog što Bayern zasad nije uspio dovesti pojačanja mogao bi biti upravo Niko Kovač

Bayern našeg Nike Kovača vidno radi na rekonstrukciji momčadi. Legende kluba Robben i Ribery otišli su u mirovinu, Mats Hummels vratio se u Dortmund, Rafinha je otišao kući u Brazil, a James Rodriguez vraća se u Real. 

Bayern je obrambeno osiguran jer je za 115 milijuna eura doveo Hernandeza i Pavarda, no kad pogledamo cijelu momčad, Kovač ima razloga za brigu.

Bavarska momčad trenutačno ima samo 17 igrača, ne računamo li vratare. Po tome je uvjerljivo posljednja u Bundesligi. Pretposljednji Bayer iz Leverkusena ima 21 igrača, a glavni rival Borussia gotovo dvostruko više, 32 nogometaša na raspolaganju. 

A razlog što Bayern zasad nije uspio dovesti pojačanja mogao bi biti upravo Niko Kovač. Naime, kako piše njemački Bild, mnogi su igrači rekli da bivši hrvatski izbornik nije tip trenera koji bi naveo najveće zvijezde da potpišu za Bayern.

Niko Kovač tip je trenera koji momčad vodi čvrstom rukom i ne vodi previše računa da igračima bude prijatelj. Primjerice, jedan hrvatski reprezentativac je uoči Mundijala u Brazilu 2014. otrkio:

- Niko Kovač nije normalan, pa svaki dan nam vadi krv iz prsta. Uz to je uveo režim u kojem su uglavnom strogo regulirana pravila.

Ključne riječi

Komentara 10

Avatar Django
Django
13:24 07.07.2019.

Kovač, Modrić, Bilić, Lovren, Mandžukić, Kovačić.....Kovač, Modrić, Bilić, Lovren, Mandžukić, Kovačić.....Kovač, Modrić, Bilić, Lovren, Mandžukić, Kovačić.....Rakitić....Kovač, Modrić, Bilić, Lovren, Mandžukić, Kovačić.....Kovač, Modrić, Bilić, Lovren, Mandžukić, Kovačić.....Rebić......Kovač, Modrić, Bilić, Lovren, Mandžukić, Kovačić.....Kovač, Modrić, Bilić, Lovren, Mandžukić, Kovačić.....Perišić...Kovač, Modrić, Bilić, Lovren, Mandžukić, Kovačić.....Kovač, Modrić, Bilić, Lovren, Mandžukić, Kovačić.....

KA
kajinx
12:48 07.07.2019.

Dajte sada malo o Biliću!

JE
Jednakost
12:49 07.07.2019.

Kako kaze onam "ne vjeruj zeni koja pusi Drinu". Niko, samo rokaj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije