Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kriza Bavaraca

Guardiola izgubio konce? Bayern kod kuće izgubio i od Augsburga!

Guardiola
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
09.05.2015.
u 17:29

Borussia Mönchengladbach pobijedila je Bayer sa 3:0, a Tin Jedvaj odigrao je za goste svih 90 minuta na poziciji stopera.

Nogometaši Bayerna upali su u krizu, u posljednje četiri utakmice nižu jako loše rezultate. Prvo ih je Borussia izbacila iz kupa, zatim su izgubili od Bayera u prvenstvu te od Barcelone u Ligi prvaka, a danas je u Münchenu slavio i Augsburg. Pep Guardiola poslao je vrlo jak sastav na travnjak, samo je odlučio odmoriti Manuela Neuera, a dati priliku Pepeu Reini. No, on to nije dobro iskoristio, već u 13. minuti skrivio je jedanaesterac i dobio crveni karton.

Na gol je morao Neuer, a igru je napustio Lahm, ali Verhaegh nije iskoristio priliku s bijele točke, pogodio je vratnicu. Bayern je i s igračem manje dominirao, imao puno veći posjed lopte, ali bilo je dosta prostora i za goste što je u 71. minuti iskoristio Bobadilla i zabio jedini gol na utakmici.

Tako se kriza Bavaraca nastavila, a zanimljivo je da je sve krenulo nakon što se Guardiola posvađao s medicinskim osobljem kluba, koje je podnijelo ostavku. Navodno ni njegov odnos s igračima više nije idealan, što se moglo vidjeti i po reakciji Thomasa Müllera nakon susreta protiv Barce.

A Borussia Dortmund slavila je protiv Herthe sa 2:0. Subotić je zabio već u devetoj minuti, a Durm u 47. potvrdio pobjedu. Borussia Mönchengladbach pobijedila je Bayer sa 3:0, a Tin Jedvaj odigrao je za goste svih 90 minuta na poziciji stopera.

Ostali rezultati: Frankfurt - Hoffenheim 3:1, Hannover - Werder 1:1.

>>Jerko Leko: Bayern je dominirao samo dok se Messi odmarao, a Boateng je reagirao smiješno

Komentara 3

MS
Mladi sociolog
18:08 09.05.2015.

nije on za Nijemce... Treba doći u Dinamo ;)

Avatar Demon_Cleaner
Demon_Cleaner
18:44 09.05.2015.

Tika taka tika taka ... vrijeme ti ističe ... tika taka tika taka

MU
Mukowsky
18:38 09.05.2015.

Pedala!!!!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije