Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Monaco uvjerljiv

Bayern ispustio veliku prednost, Pavlović strijelac za Angers

Bayern - Wolfsburg
Foto: Reuters/Pixsell
1/9
22.09.2017.
u 22:52

Fabio Lucioni, kapetan novog talijanskog nogometnog prvoligaša Beneventa,  bio je pozitivan na dopinškoj kontroli.

Njemački nogometni prvak Bayern iz Muenchena kiksao je u 6. kolu domaćeg prvenstva odigravši samo 2-2 82-0) na svom terenu protiv Wolfsburga.

Bayern je u završnici prvog poluvremena stigao do prednosti od 2-0 golovima Lewandowskog (33-11m) i Robbena (42), no u nastavku je Wolfsburg uspio poravnati. Prvo je Arnold (56) smanjio na 2-1 iz slobodnog udarca sa 25 metara uz obilatu pomoć vratara Bayerna Ulreicha, da bi Didavi (83) pred kraj utakmice preciznim udarcem glavom postavio konačnih 2-2.

Bayern sada ima 13 bodova, kao i vodeća Borussia iz Dortmunda, koja će u subotu ugostiti imenjakinju iz Moenchengladbacha, dok je Wolfsburg 11. sa šest bodova.   

Francuski nogometni prvak Monaco u susretu je 7. kola domaćeg prvenstva kao gost s uvjerljivih 4-0 82-0) svladao Lille.

Monaco su ka pobjedi poveli Stevan Jovetić (24) i Rachid Ghezzal (30), da bi pobjedu s dva gola u nastavku potvrdio Radamel Falcao (48, 73-11m).

Hrvatski reprezentativni vratar Danijel Subašić zbog ozljede nije branio za Monaco.

Mateo Pavlović bio je strijelac za Angers koji je odigrao 2-2 na gostovanju kod Nice.

Pavlović, koji je odigrao svih 90 minuta za Angers, doveo je Angers u vodstvo u 13. minuti. Na 2-0 povisio je Karl Toko Ekambi (34), no domaćin je spasio bod preko Marija Balotellija (39-11m) i Ismaela Traorea (76-ag).

Monaco sada ima 18 bodova, kao i vodeći Paris SG, koji u subotu gostuje, kod Montpelliera. Nice je trenutačno šesta na ljestvici sa 10 bodova, a Angers 11. s osam dok je Lille 17. s pet bodova.

Dodajmo i kako je Fabio Lucioni, kapetan novog talijanskog nogometnog prvoligaša Beneventa,  bio pozitivan na dopinškoj kontroli nakon utakmice 3. kola protiv Torina igrane 10. rujna na anabolički steroid klostebol, objavila je Talijanska anti-dopinška agencija.

Lucioni je privremeno suspendiran dok se ne obavi drugo testiranje, a ukoliko ono potvrdi rezultat prvoga mogao bi biti suspendiran na četiri godine. Igrač je izjavio kako je uzeo lijek koji je zadržavao klostebol "u dobroj vjeri" i na savjet klupskog liječnika.

Beneventu je ovo prva sezona u najjačem razredu talijanskog nogometa, a u prvih pet kola momčad nije osvojila niti jedan bod. Utakmicu protiv Torina je izgubila sa 0-1.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije