Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NJEMAČKA LIGA

Bayern drugi, na pet bodova od Borussije Dortmund

Niko Kovač
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
09.02.2019.
u 21:28

Vodi Borussia Dortmund sa 50 bodova, Bayern se sa 45 bodova probio na drugo mjesto, a Borussia Moenchengladbach je treća sa 42

Nogometaši Bayerna svladali su sa 3-1 (2-1) Schalke na svojoj Allianz Areni u posljednjoj utakmici subotnjeg programa 21. kola njemačkog prvenstva i tako su zasjeli na drugo mjesto te smanjili zaostatak za vodećom Borussijom Dortmund na samo pet bodova, nakon što je lider ispustio vodstvo 3-0 pred svojim navijačima protiv Hoffenheima. 

Momčad Nike Kovača povela je autogolom Brume u 12. minuti. Gosti su izjednačili u 25. minuti preko Kutucua, ali samo dvije minute poslije Lewandowski je ponovno vratio prednost Bavarcima. Konačnih 3-1 u 57. minuti postavio je Serge Gnarby koji je glavom skrenuo loptu koju je "škaricama" prema vratima poslao asistent Lewandowski.

Vodi Borussia Dortmund sa 50 bodova, Bayern se sa 45 bodova probio na drugo mjesto, a Borussia Moenchengladbach je treća sa 42.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar poljicanin
poljicanin
22:48 09.02.2019.

Jel vam teško,novinari VL-a?Danas opet nema otkaza...

BU
Burger
21:29 09.02.2019.

VL na aparatima

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije