Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TOLIKO GA ŽELE

Bayern će za mladog trenera platiti odštetu od 25 milijuna eura: Prvu ponudu je odbio

27.04.2021.
u 07:30

Karl-Heinz Rummenigge nudio mu je i mjesto šefa svih omladinskih škola, no Nagelsmann ih je hladno odbio.

Nedavno je njemački trener Hansi Flick potvrdio da odlazi s klupe Bayerna, a potražnja za novim trenerom odmah je krenula.

A nije dugo trajala, jer njemački mediji prenose da je sve dogovoreno s mladim trenerom Leipziga Julianom Nagelsmannom. Ovaj 33-godišnjak radi sjajan posao na klupi Leipziga, doveo ih je prošle sezone i do polufinala Lige prvaka što je bio povijesni uspjeh.

Iz Leipziga su odredili cijenu koju žele za Nagelsmanna, a Bayernu sigurno neće biti problem platiti traženu odštetu između 20 i 25 milijuna eura. Neki njemački mediji izvještavaju da je već sve riješeno. U svakom slučaju, to će biti najveća odšteta koju će ijedan bundesligaški klub platiti za nekog trenera. Kada je prije dvije godine dolazio iz Hoffenheima, Leipzig je za Nagelsmanna platio pet milijuna eura odštete.

Nagelsmann je vrlo inovativan stručnjak, svaki trening snima s tri kamere, od toga je jedna na dronu na visini od 60 metara! Autoritet sigurno stječe i svojim nevjerojatnim entuzijazmom, ljudi iz RB Leipziga kažu da u klub dolazi u 8 ujutro, a najčešće ga napušta u 22!

Zanimljivo, Bayern ga je želio dovesti prije šest godina, i to na klupu svoje juniorske momčadi. Karl-Heinz Rummenigge nudio mu je i mjesto šefa svih omladinskih škola, no Nagelsmann ih je hladno odbio.

– Ja želim što prije postati trener prve momčadi, a znam da mi vi u Bayernu to nećete omogućiti – hladno ih je odbio.

Ovaj put nije!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije