Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 167
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bundesliga

Bayer slavio nakon golijade i izbio na četvrto mjesto

Josip Brekalo
Swen Pförtner/DPA/PIXSELL
08.11.2020.
u 22:02

Wolfburg je s Josipom Brekalom, koji je igrao do 71. minute, uspio doći do pobjede nad Hoffenheimom

U nedjeljnim dvobojima sedmoga kola Bundeslige Wolfsburg je kao domaćin bio bolji od Hoffenheima s 2:1, a Bayer u Leverkusenu od Borussije Mönchengladbach s 4:3. 

Wolfburg je s Josipom Brekalom, koji je igrao do 71. minute, uspio doći do pobjede nad Hoffenheimom (još uvijek je bez Kramarića).

Utakmicu su obilježili dva promašena penala, Weghorsta iz Bayera u 82. minuti, a za goste je u 94. minuti promašio Dabbur.

U golijadi u Leverkusenu za domaćine dva gola zabio Alario, a za goste Stindl. Bayer je sada četvrti s 15 bodova, tri manje od vodećega Bayerna. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije