Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KLADIONIČARSKI KUTAK

Bayer daleko od prave forme, Atletico na krilima dvojca Mandžo-Griezmann

Atletico Madrid - Levante
Reuters/Pixsell
25.02.2015.
u 00:30

Atletico je u posljednjem kolu Primere s 3:0 na krilima Mandžukića i Griezmanna razbio Almeriju i za očekivati je da Diego Simeone neće puno mijenjati uoči utakmice protiv Bayera.

Bayer i Atletico ždrijeb je u europskim natjecanjima spojio drugi put. Jedini put dosad bilo je to u sezoni 2010./11. u skupinama Europske lige, a zanimljivo obje su utakmice završile 1:1.

Apotekari utakmicu protiv španjolskog prvaka i prošlogodišnjeg finalista Lige prvaka dočekuju daleko od dobre forme. Naime, u posljednje 22 utakmice imaju osam pobjeda, devet remija i pet poraza, a u posljednjem kolu Bundeslige remizirali su 2:2 protiv Augsburga.

Na povijest nije na njihovoj strani uoči ove utakmice. Iako su igrali finale 2002. godine, otkad je novi format nikad nisu dobili utakmicu osmine finala Lige prvaka.

Bayer ne može računati na suspendiranog Omera Topraka i ozlijeđenog Robbieja Krusea. Lars Bender i Tin Jedvaj također će vrlo vjerojatno propustiti susret protiv Atletica koji je gotovo kompletan, tek su pod upitnikom Koke i Tiago.

Atletico je u posljednjem kolu Primere s 3:0 na krilima Mandžukića i Griezmanna razbio Almeriju i za očekivati je da Diego Simeone neće puno mijenjati uoči utakmice protiv Bayera.

>> I Arsenal i Monaco su u problemima s ozljedama

>> Pogledajte sve kladioničarske najave na Goal.com

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije