Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Njemačka želi zimski spektakl

Bavarska će uložiti 200 milijuna eura ako München dobije ZOI 2018. godine

'Workers adjust the Olympic rings at the landing hill of the K95 ski jump at Whistler Olympic Park during preparations for the Vancouver 2010 Winter Olympics in Whistler, British Columbia, February 6,
'KAI PFAFFENBACH'
07.10.2010.
u 09:47

Bavarske su vlasti odlučile: ako München dobije Zimske olimpijske igre 2018. godine, uložit će u organizaciju 200 milijuna eura.

Njemačka će pokrajina uložiti 160 milijuna eura u izgradnju objekata za natjecanje i smještaj sportaša, a još 40 milijuna bit će uloženo u uređenje okoliša. Kandidati za organizaciju 23. zimskih olimpijskih igara uz München su još francuski Annecy i Pyeongchang iz Južne Koreje.

Međunarodni olimpijski odbor domaćina će izabrati 6. srpnja 2011. na sastanku u južnoafričkom gradu Durbanu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije