Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U-19

Baturina i Palaversa slomili Turke u Sigetu, dopao se i stoper Šutalo

Roko Baturina
Foto: Slavko Midžor/Pixsell
09.10.2018.
u 23:36

Izabranici Ivana Gudelja bili su dominantnija momčad, a pogotke su postigli Roko Baturina u 15. minuti i Ante Palaversa u 34. minuti iz jedanaesterca

Mlada hrvatska nogometna reprezentacija (igrači do 19 godina) u Sigetu su u prijateljskoj utakmici svladali vršnjake iz Turske (2:1).

Izabranici Ivana Gudelja bili su dominantnija momčad, a pogotke su postigli Roko Baturina u 15. minuti i Ante Palaversa u 34. minuti iz jedanaesterca kojeg je iznudio Michele Šego. Konačan rezultat je postavio Omer Uzun.

Roko Baturina
1/16

Naši dečki pokazali su puno više i po igri su buvjerljiviju pobjedu. Osim strijelaca, vrijedi izdvojiti i raspoloženog Antonija Marina u veznom redu.

Također, u zadnjoj liniji sjajan posao odradio je talentirani stoper Josip Šutalo koji je, osim obrambenih zadaća, u nekoliko navrata elegantno iznio loptu u opasnu zonu pred protivnički gol.

Komentara 1

Avatar CENTARFOR
CENTARFOR
08:19 10.10.2018.

Bravo Dečki !!! Bravo Hrvatska Bravo Hrvatska Reprezentacija !!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije