Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 47
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Francuska liga

Bašić počeo u porazu Bordeauxa, Mbappé ne prestaje zabijati

Kylian Mbappe
Foto: Reuters/Pixsell
1/4
12.01.2019.
u 23:37

U nedjelju su na rasporedu četiri od preostalih pet utakmica 20. kola, a sastaju se: Nantes - Rennes (15 sati), Dijon - Montpellier, Toulouse - Strasbourg (17.00) i Marseille - Monaco (21.00)

Nogometaši Nice svladali su Bordeaux s minimalnih 1-0 (1-0) u utakmici 20. kola francuskog prvenstva i tako prekinuli niz od četiri utakmice bez pobjede u domaćem ligaškom natjecanju.

Momčad Patricka Vieire do pobjede je došla pogotkom iz kaznenog udarca, a u 16. minuti precizan realizator bio je Allan Saint-Maximin.

Toma Bašić bio je u početnoj postavi Bordeauxa, a trener ga je u 67. minuti odlučio zamijeniti, nakon što je bivši igrač Hajduka četiri minute prije zaradio žuti karton.

S minimalnih 1-0 slavio je i St. Etienne na gostovanju kod Guingampa. Khazri je već u 6. minuti zatresao mrežu posljednjeplasirane momčadi u Ligue 1, a rezultat se do kraja dvoboja nije mijenjao.

Nogometaši Paris Saint-Germaina slavili su s 3-0 (0-0) na gostovanju kod Amiensa. Domaća momčad držala je aktivan rezultat do 57. minute, kad je PSG u vodstvo doveo Cavani golom iz kaznenog udarca. U 66. minuti drugi žuti karton zaradio je branič Amiensa Adenon, a već četiri minute poslije Mbappé je pogodio za 2-0. Konačnih 3-0 postavio je Marquinhos u 79. minuti.

PSG je iz 18 utakmica sakupio 50 bodova. Drugoplasirani Lille ima 37 bodova iz 20 nastupa. Treći Lyon i četvrti St. Etienne imaju po 33 boda. Amiens je na 17. mjestu s 18 bodova, a u najlošijoj poziciji su Dijon sa 16, Monaco s 13 i Guingamp sa samo 11 bodova.

U nedjelju su na rasporedu četiri od preostalih pet utakmica 20. kola, a sastaju se: Nantes - Rennes (15 sati), Dijon - Montpellier, Toulouse - Strasbourg (17.00) i Marseille - Monaco (21.00).

>> Pogledajte put Luke Modrića do Zlatne lopte

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije