Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MLADEN ZADOVOLJAN

Bartulović: Nadao sam se izbornikovu pozivu

'14.11.2009., Vinkovci - Na nogometnom stadionu HNK Cibalia igra se prijateljska utakmica izmedju reprezentacija Hrvatske i Lihtenstajna. Mladen Bartulovic i Eberle Lucas.  Photo: Krunoslav Petric/PIX
'Krunoslav Petric/PIXSELL'
22.08.2010.
u 12:30

- Valjda ću i ja dobiti koju minutu da pokažem što znam. Imam što pokazati. No, izbornik će odlučiti, najvažnije mi je da sam u sastavu, kaže Bartulović.

U trenutku kada ga je nazvao Zorislav Srebrić i obavijestio da će biti na popisu Slavena Bilića za utakmice s Letonijom i Grčkom, 23-godišnji Mladen Bartulović postao je najsretniji čovjek na svijetu.

– Kako ne bih bio sretan, san je svakog igrača da igra za reprezentaciju. A ja sam se i nadao da će me izbornik pozvati – rekao je Bartulović, nekadašnji Hajdukov igrač.

Bilić ga je već zvao, za utakmicu s Lihtenštajnom. Igrao je sasvim solidno na lijevom boku, ali potom je ostao na ledu.

– Hrvatska ima puno kvalitetnih igrača, izbornik najbolje zna tko mu treba, a tko ne. Najbitnije je da nikad nisam gubio nadu. Vjerovao sam u sebe u svakom trenutku, znao sam da je najvažnije da dobro igram, da dajem sve od sebe – kaže Bartulović.

Igrao je pod Bilićevom trenerskom palicom i u mladoj reprezentaciji.

– Pozivao me stalno – dodao je Bartulović.

Na lijevom boku reprezentacije Bilić nikako da pronađe rješenje. Igrači se mijenjaju, sada su Pranjić i Strinić u prvom planu.

– Valjda ću i ja dobiti koju minutu da pokažem što znam. Imam što pokazati. No, izbornik će odlučiti, najvažnije mi je da sam u sastavu – kaže igrač kijevskog Arsenala.

Uvjeren je da će Hrvatska izboriti nastup na europskom prvenstvu.

– Kvalifikacije moramo započeti pobjedom. Nije Letonija lagan zalogaj, ali Hrvatska je puno kvalitetnija. Favoriti smo u skupini, Grčka je dobra, ali mi smo jači. Start sa šest bodova bio bi idealan, na taj način odmah bismo pokazali tko je gazda – kaže Bartulović, koji je ugovorom vezan uz Dnipro još osam mjeseci.

Nakon što je bio posuđen Kryvbasu, sada je u Arsenalu. A ukrajinske dane olakšavaju mu Srna i Vukojević, rivali u Šahtaru i kijevskom Dinamu.

– Vidjet ćemo što će biti na jesen. Sa Srnom sam često u kontaktu, a Vukojević i ja smo u istom gradu. Družimo se, a glavna tema nam je hrvatski nogomet – ističe Bartulović.

Nije Bartulović propustio komentirati Hajdukov europski uspjeh.

– Bijeli rade čuda, vjerujem da će izbaciti Unireu i ući u Eurposku ligu. U klubu imam dvojicu Rumunja, izludio sam ih nakon Hajdukovih pobjeda – kaže Bartulović.

U Poljud je došao Albanac Ervin Bulku s kojim je Bartulović igrao u Kryvbasu.

– Nije atraktivan, ali je odličan zadnji vezni igrač. Bit će pojačanje bijelima – kaže Bartulović.

Komentara 5

CJ
can@jisraM
15:48 22.08.2010.

Pranjic na lijevom boku je promasen slucaj( on je krilni napadac).......Kostalo nas je to SP........ Ocigledno je da Bilic to dobro zna.Njegova nesposobnost da postavi kvalitetnog igraca na tu poziciju mogla bi ga stojati posla

OB
-obrisani-
12:46 22.08.2010.

Bartulović: Nadao sam se izbornikovu pozivu jer zna sam da su se oni glavni i stalni dečki repke posle nemočnog sjedenja pokrat TV ekrana za vrijeme World Cupa u JAR-u dosta ugojili, zapili i postali poprilično domoljubno depresivni..

OB
-obrisani-
13:01 22.08.2010.

Jodlar.... e.......bo te onaj koji ti dozvoljava da se vise ovdje javljas .... Drz se ti svoje dezele i repke ,dovili ste po i....................cki od svih na Sp-u ,pa sad slinis od muke ovdje.... Donoven!!... :-))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije