Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Borussijin branič

Bartra: Kada pogledam svoju ranjenu ruku osjećam - ponos!

Marc Bartra
Foto: screenshot/instagram
1/8
14.04.2017.
u 15:12

U ruci i ramenu imao je i komadiće stakla koji su uklonjeni tijekom operacije. Bartra se oglasio se emotivnim pismom na Instagramu

U napadu na Borussijin autobus u Dortmundu, koji se dogodio u utorak uoči četvrtfinalne utakmice Lige prvaka protiv Monaca, ozlijeđen je Marc Bartra.

Borussijinom igraču je u eksploziji pukla kost desne ruke zbog čega je operiran. U ruci i ramenu imao je i komadiće stakla koji su uklonjeni tijekom operacije. Bartra se oglasio se emotivnim pismom na Instagramu.

"Bio mi je to najgori dan, najgorih i najduljih 15 minuta u životu! Ne bih to nikome poželio, ta bol, panika, nesigurnost jer ne znate što se događa i koliko će trajati..."

"Kako vrijeme prolazi šok se smanjuje, a raste želja za životom, borbom, radom, smijehom, plačem, vjerom, ljubavi... "

 

A post shared by Marc Bartra (@marcbartra) on

"Želim igrati, trenirati, uživati sa svojim voljenima. Želim ponovno osjetiti miris trave koji me motivira svaki put kada istrčim na teren. Želim vidjeti pune tribine i publiku koja voli našu igru, dobre ljude koji žele samo da mi osjetimo njihovu emociju, one koji žele zaboraviti u kako teškim uvjetima žive."

"Jedina stvar koju tražim, JEDINA, je da svi živimo u miru i zaboravimo ratove."

"Ovih dana kada pogledam svoju ruku, natečenu i ranjenu, znate li što osjećam? Ponos! Gledam tu ranu ponosno, razmišljajući kako je sva šteta koju su nam u utorak željeli nanijeti ostala na ovome, na mojoj ruci."

"Zahvalio bih se svima koji su mi pružali podršku što me je jako napunilo snagom da nastavim."

"Morao sam ovo napisati da skinem teret s leđa, kako bih se mogao sto posto posvetiti povratku."

>>Bartra saznao tko je Borussijina navijačica na Schalkeovoj tribini

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije