Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PutemTwittera

Barton pokušao opravdati svoje ponašanje na utakmici s Cityjem

Joey Barton (2)
AFP
14.05.2012.
u 16:05

Veličanstvena pobjeda Manchester Cityja ostat će zapamćena po bezobraznom i nasilnom ponašanju kapetana Queens Park Rangersa

Nakon dramatične utakmice između Queens Park Rangersa i Manchester Cityja u kojoj je kapetan Park Rangersa Joey Barton bio isključen zbog udarca laktom u bradu igrača Manchester Cityja Carlosa Chaveza, Barton nije prestao tvitati o svom ponašanju na utakmici.

Iako je pobjeda Manchester Cityja označila njihovo dobivanje engleske Premijerne lige nakon duge 44 godine, utakmica će ostati zapamćena i po ponašanju Joeyja Bartona tijekom i nakon utakmice. Osim što je udario Chaveza za što je dobio crveni karton, Barton se pokušao fizički sukobiti sa Sergeom Aguerom i kapetanom Cityja Vincetom Kompanyjem te je tražio Marija Balotellija, koji je također poznat po svom problematičnom ponašanju, kako bi se mogao i s njime obračunati. Sve to se dogodilo tijekom utakmice u kojoj su Park Rangersi izgubili i to sa 3:2. Nakon utakmice svoj bijes i ljutnju Barton je jasno pokazao svojim statusima na Twitteru, poznatoj društvenoj mreži.

 Barton je priznao na Twitteru  da je pokušavao učiniti sve kako bi bilo koji igrač Manchester Cityja dobio crveni karton čime bi se izjednačio broj igrača na terenu. Iako se ispričao suigračima i navijačima, ustvrdio je da to nije ni bitno. Na kraju je samo komentirao da to nije bio njegov najponosniji trenutak, no najbitnije je kako je sigurno da su Queens Park Rangersi iduće nogometne sezone u Premijernoj ligi.

Bartonovo ponašanje izazvalo je brojna pitanja u medijima te ljutnju među navijačima obiju momčadi. Brojni nogometni stručnjaci smatraju da je upravo isključenje pomoglo Manchester Cityju da pobijedi te kako je Barton zbog svojega ponašanja trebao biti isključen.

Ključne riječi

Komentara 4

BL
bludog
08:30 15.05.2012.

....kapetan Park Rangersa Joey Barton bio isključen zbog udarca laktom u bradu igrača Manchester Cityja Carlosa Chaveza, .... Carlos Tevez a ne Chavez !

MI
Mikeš09
10:55 15.05.2012.

Eto primjera kad se žensko bakče muškim stvarima,daleko od toga da nema i muških nepismenjakovića...ali u današnjem novinarstvu sve je moguće- pored svih mogućih literatura,knjiga,enciklopedija ,wikipedija,nogometnih revija,klupskih portala i mase toga ali...sve zabadava.Kljuca se po toj tipkovnici bez ikakvog znanja,neprovjereno i bez ikakve kontrole...barem nekog odgovornog urednika ali avaj...sve je uzalud i bez imalo srama kljucaju se nepismene poluinformacije...

MI
Mikeš09
10:57 15.05.2012.

Mislim da je Joe Barton bio malo podmazan...eto njega u Cityju doskora...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije