Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 157
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Suznih očiju

Barišić zavapio: Nadam se da ćemo Zdravko i ja ponovno raditi zajedno

zdravko mamić, mirko barišić
Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL
1/5
21.12.2015.
u 16:43

Nakon predstavljanja knjige prikazan je i 70-minutni film Ivice Blažička o posljednjih deset godina modrog kluba pod nazivom "Dinamovih 10".

Reprezentativna knjiga pod naslovom "Dinamo – povijest i zlatnih deset godina", autora Miroslava Tomaševića, predstavljena je u ponedjeljak javnosti u loži Maksimir.

– Knjiga ima 530 stranica i obuhvaća razdoblje od osnutka kluba 1911. godine do današnjih dana, s naglaskom na posljednje desetljeće kluba koje je, po rezultatima, bilo najuspješnije. Posebno sam ponosan što je u knjizi prvi put  predstavljen i originalni statut Građanskog iz 1911. godine,  ulaznica s prve UEFA utakmice iz 1958. godine, kao i fotografija u boji pobjednika Kupa sajamskih gradova koju nam je iz osobne arhive ustupio igrač te slavne generacije Filip Blašković – rekao je autor predstavljajući knjigu.

O knjizi su govorili počasni predsjednik Dinama i gradonačelnik Zagreba Milan Bandić te aktualni predsjednik kluba Mirko Barišić koji je izrazio žaljenje što "s nama nije jedan od mojih najboljih suradnika Zdravko Mamić koji je ugradio sebe u sve uspjehe modroga kluba". 

– Nadam se da ćemo uskoro ponovno raditi zajedno – istaknuo je suznih očiju Barišić.

– U zadnjih deset godina otkad sam se vratio u Dinamo bio sam igrač, sportski direktor i trener i želio bih da Dinamo u idućih sto godina bude uspješan kao što je bio u tih deset posljednjih godina – rekao je Zoran Mamić koji je na svim svojim dužnostima osvojio čak 20 trofeja.

Nakon predstavljanja knjige prikazan je i 70-minutni film Ivice Blažička o posljednjih deset godina modrog kluba pod nazivom  "Dinamovih 10".

>>Da je poštenja i morala u Dinamu, na Skupštini bi se biralo novo vodstvo!

Komentara 16

ST
strsljen2013
18:05 21.12.2015.

Ma vidi ih samo kako su lijepi. Kao Blatter i Platini.

BJ
Bjelovar112
20:18 21.12.2015.

koji naslov

Avatar Getrib
Getrib
17:42 21.12.2015.

U hrvatskom nogometu treba propuh i čišćenje od parazita i lopovluka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije