Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 57
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mirko Barišić

Barišić: Zasad ništa od napadača, prodaja uvijek moguća

Mirko Barišić
Milorad Videković
18.07.2010.
u 14:03

Dinamov predsjednik Mirko Barišić nije krio zadovoljstvo pobjedom nad Hajdukom.

– Drago mi je da smo po četvrti put osvojili Superkup i tako dohvatili rekord. Bila je to korektno odigrana utakmica i zasluženo smo pobijedili.

Hoćete li kupiti napadača?

– Zasad neće biti nikakvih pojačanja.

A hoće li biti još prodaja igrača?

– To je kod nas uvijek aktualno, do 1. rujna sve je moguće. Ali, zasad ostaje na ovome – kaže Barišić.

Ključne riječi

Komentara 2

XY
xyxyxy
15:32 18.07.2010.

A pravog ste našili za komentar. Pa Barišić odavno ne zna što se događa u klubu. Niti se njega pita hoće li se koga prodati, ni hoće li se koga kupiti. Nije upoznat ni sa kakvim planovima gospode Mamić. Ovo što vam je on rekao sam vam i ja mogao reći. Ne moraš biti predsjednik da znaš da je u Dinamu prodaja uvijek otvorena.

KA
Kamikaza747
16:39 18.07.2010.

Ma ne vjerujem da on nezna. Uopće se nebi začudil kad bi na tome ostalo. Al mi ide na živce to kaj se već 2 godine zna da manđa odlazi i da oni nemaju već igrača na umu za kupiti to mi jednostavno nejde u glavu. Jučer ko got je gledal utakmicu bi rekal da su igrali 5 utakmica za redom, napadači nebi dali gol jer jednostavno fali jedan pravi napadač, oni mogu reći da nije igral Slepička i Kramarić al ruku na srce ni s slepičkom mislim da nebi puno dobili jer dodo kolko got nije bil opasan za gol, stalno se trudil i pomagal u obrani i oduzimal lopte a slepička to nebi. Da su kupili prije zeca za 1 milju (mada je on đubre) bi bil presretan i uopće se niko nebi tolko ljutil kaj su sad manđu prodali al ovak napad je slab i trebalo bude sad pljunuti barem 2 milje za nekog dobrog, bez obzira od kud je samo nek zabija

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije