Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Igrači zadovoljni

'Bio je poseban osjećaj opet zaigrati pred svojim navijačima i obitelji'

Hrvatska - Wales
Foto: Reuters/ PIXSELL
1/5
08.06.2019.
u 17:41

U osječkom Gradskom vrtu po velikoj vrućini vatreni su pobijedili Velšane s 2:1 i zadjeli na vrh ljestvice skupine E

Hrvatska nogometna reprezentacija izborila je novu pobjedu u kvalifikacijama za EP. U osječkom Gradskom vrtu po velikoj vrućini vatreni su pobijedili Velšane s 2:1 i zasjeli na vrh skupine E.

Borna Barišić istaknuo je kako su vremenski uvjeti bili vrlo teški.

>> Prava navijačica! Predsjednica navijala u Modrićevom dresu, stigla u dobrom društvu

Hrvatska - Wales
1/13

- Kako je bilo nama, tako je bilo i njima. Pripremali smo se sedam, osam dana, pošto je kraj sezone zadovoljan sam jer smo ostvarili cilj. Dobro smo igrali u zadnjoj liniji, nespretno smo dobili taj gol - rekao je Barišić i dodao:

- Wales je dobra momčad, imaju puno premijerligaških igrača. Ozračje je bila odlična, bio je to poseban osjećaj opet zaigrati pred svojim navijačima i obitelji, kad nam je bilo teško nosili su nas i navijali cijelo vrijeme. Sad imamo prijateljsku utakmicu u Varaždinu, ali najbitnije je da nam je pao 'kamen sa srca' i sada možemo mirnije čekati sljedeće utakmice u kvalifikacijama.

Andrej Kramarić je zadovoljan igrom, ali žali za propuštenim prilikama.

- Uzeli smo ono za što smo se pripremali svih deset dana. Sad nas čeka još Tunis pa odmor. Nije me išlo, zadovoljan sam svojom igrom. Nalazio sam se u šansama i osjećao sam se dobro. Želio sam zabiti gol, ali bio sam jako izmoren pa su neki pokušaji bili i iz  'nemoći'. No, tri boda su tu. U mnogim utakmicama igrali smo lijep nogomet pa tako i u ovoj, lijepo se prisjetiti na trenutke u kojima smo pokazivali svoju kvalitetu u Francuskoj - rekao je Andrej Kramarić.

>> Pogledajte galeriju s utakmice Hrvatska - Wales

Hrvatska - Wales
1/15

Mile Škorić debitirao je za reprezentaciju.

- Najvažnija je pobjeda, a osjećaj je fantastičan. Sve je prošlo dobro i hvala navijačima koji su cijelu utakmicu navijali. S klupe je bilo teško gledati, a kamoli igrati. Kontrolirali smo igru s 2-0, ali nesvjesno smo pali i uvukla se panika. Izdržali smo i sve je završilo dobro. Osijek ima kvalitetne igrače i kvalitetnu školu tako da vjerujem da će klub i dalje dobro poslovati - podvukao je Mile Škorić.

Komentara 2

DM
drago.miota
18:20 08.06.2019.

bože on je zadovoljan igrom ??? pitaj nas navijače idiote nikad lošinu i sebičniji takav nam ne trebaš

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije