Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREDSJEDNIK PONOSAN

Barišić: Nogomet u Zagrebu nije umro, dobro smo radili

Mirko Barisic
Marko Lukunić/Pixsell
17.09.2010.
u 19:02

Mirko Barišić, kao i uvijek, Maksimir je napustio u društvu supruge Božice.

Ni njega nije veselila samo pobjeda nad Villarrealom, na Dinamovu stadionu vladalo je neko posebno ozračje zbog kojega je stari zagrebački gospon bio oduševljen...

- Nije to bia samo nogometna pobjeda. Sad ste vidjeli pravi Zagreb. Ovih 20 tisuća ljudi su dokaz da nogomet tu nije umro - započeo je Barišić te nastavio:

- Protiv nas se vodila sveopća haranga, mogli smo odgovoriti samo na ovaj način, civilizacijski i kulturno ići dalje. To je na ponos Zagreba i nas. To je jedna rehabilitacija, potvrda da se dobro radilo - istaknuo je predsjednik plavih.

I njega je, kao i Damira Vrbanovića, razveselila činjenica da nikakve potrebe za intervencijom na tribinama nije bilo.

- Nije bilo baklje, nesuvisle rečenice. To je dokaz da se vraćamo starim tradicijama, a to je Dinamo s dušom - zaključio je Barišić.

Komentara 22

TO
Tot
19:24 17.09.2010.

svaka čast gospon Barišić lijepo ste to rekli..... molio bi Bad Bojkot Boyse da nastave sa svojim bojkotom i da počnu bojkotirati fasade našeg Zagreba od svojih debilnih črčkarija ,o.k. skužili smo vas nećete maminja prestanite više njatke po fasadama,gamad......

AD
adiafora
19:26 17.09.2010.

Samo da BBB nastave s bojkotom, atmosfera bi mogla uskoro biti kao na hokeju, rukometu ili vaterpolu.

VO
vojvo
19:12 17.09.2010.

upravo tako svi mi koji volimo dinamo smo za kulturno navijanje , a samo još novinari zazivaju tkz. B.B.B. ojse , a očito je da je bez njih ambijent bolji

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije