Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 76
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REakcije na ispad

Barišić: Mene ne možete isprovocirati kao Zdravka

'22.12.2010., Skupstina NK Dinamo, Stadion u Maksimiru, Maksimirska 128, Zagreb - Godisnja skupstina NK Dinamo na kojoj predstavnicima navijacke skupine Bad Blue Boys i udruge Zajedno za Dinamo nije d
'Goran Stanzl/PIXSELL'
24.12.2010.
u 15:57

Predsjednik Dinama Mirko Barišić, kojeg je Zdravko Mamić istaknio i kao čovjeka koji je jedini hranio Dinamo dok on nije došao u klub 2002. godine, zadovoljan je skupštinom plavih.

Naravno da ne može biti sretan onim što se dogodilo nakon nje, Mamićevim verbalnim iščašenim ponašanjem i prijetnjama.

- Na Skupštini je rečena sva istina, a nju je važno isticati. Pogotovo onaj dio o financijsko-ekonomskom dijelu u kojem radimo izuzetno kvalitetno, naši kupci daju nam likvidnost, klub niti jedan dan nije bio blokoran, a to je u današnje vrijeme pravo čudo. A sportski dio je ostvario realne rezultate, mislim da je naša realnost Europska liga. Naravno da želimo u Ligu prvaka, ali objektivno to je jedna jako velika stepenica koju je teško preskočiti. Šteta što nismo prezimili, imali smo veliku šansu - kaže Barišić.

Kako gledate na prosvjede navjača za vrijeme skupštine?

- Lako je razbijati i rušiti, teško je stvarati ili održavati. I na skupštini je Mamić rekao da smo otvorenio za sve ideje i prijedloge, formirat ćemo jednu skupinu pravnih stručnjaka. Znam sve o načinu na koji funkcionira Barcelona, ali mi radimo po državnom zakonu o udrugama. K tome, imamo 9000 članova koji imaju svojih šest predstavnika u skupštini, valja i oni nešto znače. No, otvoreni smo za sve ideje.

Iako je predsjednik otišao iz kluba prije Mamićevih ispada, čuo je što se dogodilo.

- Traži se samo nešto što će prodati tri primjerka novina više, kao da se tražio eksces. A stotinu puta je Zdravko odgovorio na pitanje o sinu i agenciji, rekao da nemaju veze s prodajom igrača. Sve ugovore i tijek novca znam i baš sav je novac došao na račun kluba.

Pa ipak, Mamić nije smio tako se ponašati.

- Mene ne možete tako isprovocirati, ali ja sam drukčiji. Da mene netko tako provocira s njime više ne bih bio partner. A to u srijedu bila je čista provokacija - zaključio je Barišić.

Ključne riječi

Komentara 41

ED
europski dinamo
15:32 27.12.2010.

Naravno da rezultati nisu ni svemirski ni velelebni nego su dobri.Ono što je po meni odlično da u ovoj kaljuži Dinamo ima financijsku stabilnost i puno mladih igrača od kojih klub može godinama pozitivno funkcionirati.

DU
dublue
15:59 24.12.2010.

Tako je predsjednice.

OB
-obrisani-
17:10 24.12.2010.

Nerusi niko Mamica zbog njegovog uspjeha i strucnosti, nego zbog njegove bahatosti, arogancije i nekulture, a na karaju ako hices i zbog kriminala.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije