Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DINAMO U Maksimirskoj 128 šokirani kaznom Uefe

Barišić: Kazna je jasna poruka, žalba ne bi imala smisla

12.12.2008.
u 20:29

Za 200.000 eura danas se može kupiti stan od 100 četvornih metara. Većina Dinamovih nogometaša ima godišnju ratu od 200.000 eura, kad bi se dovodio u klub neki igrač bez odštete, pogotovu iz Hrvatske, ponudi li mu se 200.000 eura, sigurno bi prihvatio ponudu.

A Dinamo će taj novac baciti u vjetar! Uefa je opalila drakonsku kaznu maksimirskom klubu zbog huliganskog divljanja i bacanja baklja i petarda na teren u Udinama, što je prouzročilo i desetominutni prekid utakmice. I nije samo to razlog tako drastične kazne, u Udinama se dogodio “kumulativni prekršaj”, Uefi je već preko glave priča i rasprava o Dinamu i njegovim “navijačima”. Svjesni su toga i u Maksimiru, pa tako i ne pomišljaju na žalbu.

Slepička već sljedeći tjedan


Već duže vremena traju kontakti između Dinama i Sparte radi mogućeg prelaska češkog reprezentativnog napadača Miroslava Slepičke (27) u Dinamo.
Zadnjih su dana kontakti intenzivirani, razmijenjene su pismene poruke i konačna odluka znat će se sredinom sljedećeg tjedna.
Kako sad stvari stoje, velika je vjerojatnost da će Slepička odjenuti plavi dres i taj bi centarfor plavima bio veliko pojačanje. (pj)

- Nikakva žalba ne bi imala smisla. Jer, koliko god je kazna drastična, koliko god je to presedan, visina kazne govori i više od same kazne. To nam je zadnja opomena prije izbacivanja iz Europe. Šokirani smo, ali i nemoćni - kaže Dinamov predsjednik Mirko Barišić.

Kako komentirate najavljeno potpisivanje peticije BBB-a za smjenjivanje Dinamove uprave?

- Nemam komentara.

Kakav će biti prijelazni rok, hoće li biti odlazaka ili dolazaka?

- Želimo se pojačati, no to je povezano s mnogo rizika, bit ćemo vrlo oprezni - ističe Barišić.

Dodajmo da je do petka samo Mikić dobio konkretnu ponudu, no još ništa nije odlučeno o njegovu mogućem odlasku. Do sredine sljedećeg tjedna i povratka braće Mamić iz Argentine (sa zadnjim veznim igračem?) ništa se konkretno neće dogoditi.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije