Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dinamo

Barišić će u utorak na Skupštini dobiti još jedan mandat

Mirko Barišić
Milorad Videković
09.04.2011.
u 09:30

Skupštine na sve strane, evo još jedne Dinamove, tri mjeseca nakon one na kojoj je Mamić imao jedan u nizu ispada.

 I sljedeća će, u utorak u 18 sati, biti popraćena navijačkim prosvjedom, kampiranjem pod zapadnom tribinom. Sa zanimanjem smo čekali reakciju Dinama na ovo okupljanje. I dobili ovo:

– Ne komentiramo okupljanje navijača, samo im savjetujemo da se oko uvjeta dogovore sa Zagrebparkingom s obzirom na to da će se okupiti na parkiralištu – kazao je Dinamov glasnogovornik Tomislav Marčinko.

Šesta verzija imena

Od direktora Damira Vrbanovića doznajemo da će na dnevnom redu Skupštine biti izmjene i dopune Statuta te izmjena nazivlja kluba. Dakle, prema prijedlogu Izvršnoga odbora, u ime kluba bit će ugrađen prefiks Građanski, pa će maksimirski stogodišnjak od utorka dobiti i šestu verziju imena.

Podsjetimo na taj slavni niz: NK Građanski (1911. – 1945.), NK Dinamo (1945. – 1991.), HAŠK Građanski (1991. – 1993.), NK Croatia (1993. – 2000.), NK Dinamo (2000. – 2011.), GNK Dinamo (od 2011.).

Vrbanović se također osvrnuo i na najavu navijača kako će kampirati ispred stadiona.

- S tim nemamo nikakav problem, dapače, ja sam svojedobno bio i primio njihovu delegaciju, te pohvaljujem svaku njihovu konstruktivnu ideju - kazao je Vrbanović.

Hoće li njihovoj delegaciji biti dopušteno prisustvovati zasjedanju Skupštine?

- Ne, zna se kome je dopušteno ući, samo članovima Skupštine i Nadzornoga odbora - zaključio je Vrbanović.

Od Vrbanovića doznajemo i još jedan detalj nadolazećeg zasjedanja: imenovanje predsjednika kluba. Izvršni odbor u ponedjeljak će predložiti Mirka Barišića za novi mandat, a Skupština bi ga trebala izglasovati za sljedeće četiri godine.

– Ne mogu ništa reći o tome dok se ne raspravi na Izvršnom odboru – kazao je Mirko Barišić.

Jaka emotivna veza

Željeli biste ostati još na čelu kluba?

– Reći ću samo da se osjećam jako dobro te da mi moja emotivna veza s Dinamom daje posebnu snagu – zaključio je vitalni 75-godišnjak, koji je na čelo kluba došao u svibnju 2000. godine.

Najdugovječniji je i najtrofejniji Dinamov predsjednik, čovjek koji je Mamiću širom otvorio vrata maksimirskoga kluba...

Komentara 6

OB
-obrisani-
09:45 09.04.2011.

Samo vi nastavite silovati Dinamo.

NI
nindža
10:09 09.04.2011.

gospodin barišić je bome i zaslužio biti na mjestu predsjednika, sjetimo se kako prije desetak godina nitko nije htio prismrditi dinamu poradi dugova i katastrofalne momčadi, tada je barišić preko siemensa jedini davao ozbiljnu lovu kako bi se spasili od stečaja. a danas kad je račun pun svi glume dušebrižnike i svi bi htjeli komad pite, od politike do navijača.

LA
lacković
10:24 09.04.2011.

barišić je u dinamu ukras za vitrinu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije