Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novac jači od Unicefa

Barci 150 mil. € od Kataraca

\'Mannequins are used to display Barcelona\'s new football team jersey featuring the name of the club\'s new sponsor the Qatar Foundation in Barcelona on May 17, 2011. The Qatar Foundation signed a re
AFP
18.05.2011.
u 17:43

Sezona 2011./2012. bit će povijesna za Barcelonu jer će prvi put u povijesti nositi dres s imenom sponzora

Do sada je samo Unicef imao čast da bude na dresovima Messija i društva, od 2006. kada su toj zakladi svake godine još i uplaćivali 1,5 milijuna eura godišnje.

No, Barcini su čelnici potpisali petogodišnji ugovor s "Qatar Foundation", od čije će suradnje inkasirati 150 milijuna eura. Unicefov logo preselit će na poleđinu dresa.

Ključne riječi

Komentara 1

AN
Andreeejjj
23:43 18.05.2011.

Mogao je i Dinamo potpisati bogati ugovor.....ali za Kosovsku avio kompaniju...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije