Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Daroviti veznjak

Barcelona već pronašla zamjenu za Rakitića?

Rabiot
Foto: Reuters/Pixsell
19.02.2019.
u 07:05

Rabiot je izbačen iz prve momčadi jer ne želi produžiti ugovor s pariškim sastavom

Vezni igrač francuskog nogometnog prvaka PSG-a Adrien Rabiot (23) prelomio je odluku i karijeru će nastaviti u Barceloni. Rabiot je izbačen iz prve momčadi jer ne želi produžiti ugovor s pariškim sastavom i kao slobodan igrač će u srpnju preseliti na Camp Nou.

Njemački stručnjak Thomas Tuchel želio je Rabiota vratiti u momčad, ali su mu čelnici kluba to zabranili.

Veliki interes za njegove usluge pokazali su Arsenala, Totenhema, Intera i Juventusa, ali se po svemu sudeći odlučio za klub koji će možda napustiti hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić.

Rabiot je stigao na Park prinčeva 2010. godine kao 15-godišnjak iz Pole Espoirs de Castelmauroa. Zanimljivo, kao 13-godišnjak je nekoliko mjeseci proveo u redovima Manchester Cityja, ali se vratio u domovinu.

>> Pogledajte tko su najplaćeniji igrači na svijetu

Komentara 3

TH
Thompson
09:03 19.02.2019.

večernji stalno seli ključne igrače i nositelje igre Reala i Barcelone u druge nižerazredne klubove. A srbe stalno sele u Real i Barcelonu. A nijedan nije NIKADA zaigrao za prvi tim!!!! Hrvati su MEGAZVIJEZDE.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije