Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kup Kralja

Barcelona s igračem više pobijedila Sociedad 2:0

Barcelona
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
06.02.2014.
u 00:10

Barcelona je tako slavila sa 2:0, a uzvratna utakmica igra se za tjedan dana

Nakon što je Real Madrid demolirao Atletico, svoj dio posla u polufinalu Kraljeva kupa obavila je i Barcelona. Katalonci su na Nou Campu pobijedili Real Sociedad sa 2:0.

Gerardo Martino počeo je s gotovo najjačom postavom, a njegova momčad bila je dominantna od samog početka. No, nisu uspjeli zabiti sve do 44. minute kada je Sergio Busquets odlično reagirao nakon gužve u kaznenom prostoru Sociedada. No, onda je pogodak Barcelone zasjenio crveni karton Iniga Martineza koji se bunio što sudac nije pokazao jedanaesterac za njegovu momčad u akciji prije.

Tada je Vela bio u izglednoj prilici, a na njega je startao Mascherano, no sudac nije ništa pokazao.

U nastavku je Barcelona dominirala s igračem više, ali jedini pogodak zapravo je bio autogol. I to vrlo komičan. Prvo je Sanchez pogodio vratnicu, a onda se lopta odbila do igrača Sociedada Elustonda. A on, umjesto da ispuca loptu, čini nesvakidašnji potez te napucava vlastita vratara od kojeg se lopta odbija u gol.

Barcelona je tako slavila sa 2:0, a uzvratna utakmica igra se za tjedan dana.

U prvoj polufinalnoj utakmici talijanskog kupa Roma je u fenomenalnoj utakmici pobijedila Napoli 3:2. Tin Jedvaj utakmicu je odgledao s klupe za pričuve.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije