Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Španjolska liga

Barcelona rezultatskim preokretom pobijedila Real Sociedad

Real Sociedad - Barcelona
Foto: Reuters/PIXSELL
1/8
14.01.2018.
u 22:42

Bila je to prva Barcina ligaška pobjeda na Anoeti u posljednjih 11 godina

U derbiju 19. kola španjolskog nogometnog prvenstva Barcelona je na gostovanju pobijedila Real Sociedad 4-2 premda je nakon pola sata igre gubila 0-2.

Bila je to prva Barcina ligaška pobjeda na Anoeti u posljednjih 11 godina. Posljednju pobjedu u prvenstvu na ovom stadionu Katalonci su upisala 5. svibnja 2007. godine.

Real Sociedad - Barcelona
1/5

Domaćin je fantastično ušao u utakmicu i nakon nešto više od pola sata igre vodio je 2-0. Sociedad je poveo u 11. minuti golom Williana Josea, a na 2-0 je povisio Juanmi u 34. minuti utakmice. Paulinho je u 39. minuti smanjio na 1-2, a potom je Luis Suarez s dva gola (50, 71) u potpunosti okrenuo rezultat. Sve dvojbe oko pitanja pobjednika razriješio je Lionel Messi golom iz slobodnog udarca u 85. minuti

Hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić odigrao je cijeli susret.

Barcelona na polovice sezone ima 16 pobjeda i tri neodlučena ishoda i vodi na ljestvici sa 51 bodom. Atletico Madrid je drugi sa 42 boda, Valencija je treća sa 40 bodova, a četvrti je Real Madrid sa 32 boda.

Komentara 2

JB
james@bush
22:54 14.01.2018.

bravo raketa majstore svaku utakmicu dokazujes da si jedinstven puno bolji od lukice , o Messiu ne treba trositi rijeci nema ih dovoljno skidam kapu obojici respekt . Nadam se da ce te se sjetiti u hr na dodjeli nagradee za igraca godine ili kao sto to obicno biva opet ce lukica pisljivi madridista fuj real .hrpa govana .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije