Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Španjolska liga

Barcelona pobijedila Villarreal, Atletico remizirao kod Girone

Ivan Rakitić
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
02.12.2018.
u 21:18

Nogometaši Atletico Madrida odigrali su samo 1-1 na gostovanju kod Girone u 14. kolu Primere i tako propustili priliku popeti se na sam vrh ljestvice

Nogometaši Barcelone vratili su se na vrh Primere pobijedivši u 14. kolu na Nou Campu Villarreal s 2-0.  

U 35. minuti Pique je doveo Barcu u vodstvo na asistenciju Dembela, da bi u 87. minuti golom sve riješio mladi Carles Alena na dodavanje Messija.

Ivan Rakitić
1/4

Ivan Rakitić je odigrao cijeli susret za Barcelonu. 

Barcelona sada vodi s 28 bodova ispred Seville koja ima 26, ali se Andalužani mogu vratiti na vrh ako večeras slave kod Alavesa. Villarreal je tek 17. s 14 bodova. 

Nogometaši Atletico Madrida odigrali su samo 1-1 na gostovanju kod Girone u 14. kolu Primere i tako propustili priliku popeti se na sam vrh ljestvice.  

Momčad Diega Simeonea imala je i sreće jer se poraza spasila sedam minuta prije kraja autogolom Jonasa Ramalha. Girona je vodila od druge minute sudačke nadoknade prvog dijela, kada je Urugvajac Stuani realizirao kazneni udarac. 

Nikola Kalinić je ostao na klupi Atletica.

>> Pogledajte što je Luka Modrić govorio prije deset godina

Komentara 1

DU
Deleted user
04:07 03.12.2018.

camp nou! nikakav nou camp

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije