Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljetni rok

Barcelona odustala od Fabregasa, nova želja: Bale!

\'Tottenham Hotspur\'s Luka Modric (left) celebrates after scoring his side\'s second goal of the game with team mate Gareth Bale Photo: Press Association/Pixsell\'
PA/Pixsell
24.02.2011.
u 14:32

Sudeći po informacijama iz Engleske, Barcelona lagano diže ruke od toliko željenog Cesca Fabregasa.

Veznjaka mame iz Španjolske već dugo vremena, no iz Londona se i dalje nećkaju  i drže cijenu iako je poznata želja napadača topnika da se pridruži suigračima iz reprezentacije.

Nova meta Barcelone je Garteh Bale! Jedan od najtraženijih igrača posljednjih mjeseci trenutačno je udarna igla Tottenhama. No, kao i za Modrića, trener Redknapp za napadača je dao crveno svjetlo jer  londonska momčad ima najbolje rezultate i najveće ambicije nakon mnogo godina te se ne planira odreći najboljih igrača.

Barca će u ljetnom prijelaznom roku poslati ponudu za Velšanina, no od nje bi morala ''zaboljeti glava'' da ga iz Spursa doista i puste.

Ključne riječi

Komentara 2

MG
mgodek2
18:52 24.02.2011.

Upravo je to igrač koji Barci nedostaje. Primjetno je kako je lijevi bok najveća slabost u njezinoj igri.

Avatar Idler 3
Idler 3
21:02 24.02.2011.

Ima jedan drugi problem, Xavi je prošel tridesetu....a Iniesta nemre sam !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije