Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UOČI UTAKMICE

Barcelona objavila, još jedan igrač zaražen koronavirusom

Samuel Umtiti
Foto: Gtres/Pixsell
14.08.2020.
u 20:48

Umtiti nije konkurirao za put na završni turnir Lige prvaka u Portugal zbog ozljede koljena.

Samo sat vremena prije početka svog četvrtfinalnog dvoboja Lige prvaka protiv Bayerna u Lisabonu, španjolski nogometni velikan Barcelona objavio je kako je njezin stoper Samuel Umtiti (26) zaražen koronavirusom.

"Nakon testiranja obavljenog u četvrtak, igrač naše prve momčadi Samuel Umtiti je bio pozitivan na COVID-19. Nema simptoma, u dobrom je stanju i ostao je u samoizolaciji u svom domu. Obavijestili smo sve relevantne sportske i zdravstvene vlasti, a sve osobe koje su bile u kontaktu s igračem su testirane", objavila je Barcelona.

Umtiti nije konkurirao za put na završni turnir Lige prvaka u Portugal zbog ozljede koljena.

Ranije ovoga tjedna pozitivan na koronavirus bio je još jedan francuski branič Barcelone, 20-godišnji Jean-Clair Todibo (20), koji se tek vratio s posudbe u Schalkeu 04. 

Ni Umititi niti Todibo nisu bili u kontaktu s omčadi koja je otputovala u Lisabon.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije