Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rakitić ga nagovara

Barcelona nudi 20 milijuna eura i Alena Halilovića za željenog napadača

Alen Halilović
Foto: Marko Mrkonjić/PIXSELL
1/7
12.04.2016.
u 17:42

Za Halilovića su zainteresirani i drugi klubovi, ali autor članka na Mundo Deportivo tvrdi da se Alenu već javio veliki prijatelj Ivan Rakitić te mu savjetovao da prihvati ponudu Seville

Barcelona se bacila u potragu za napadačem, Luis Enrique želi osnažiti napad jer tu malo "škripi" ako je netko iz trojca Neymar – Suarez – Messi umoran ili ozlijeđen, a za oko je njemu i Barcinim skautima zapeo Kevin Gameiro iz Seville.

Stoga je sportski direktor katalonskog kluba bio na Mestalli proteklog vikenda, a Gameiro je zabio gol Valenciji. Stoga je i on dao zeleno svjetlo za njegovo dovođenje te su krenuli u realizaciju.

Iz Seville su im, pišu španjolski mediji, poručili da traže 40 milijuna eura, ali Barca je pronašla drukčije rješenje. Za francuskog reprezentativca ponudit će 20 milijuna eura i Alena Halilovića! Andaluzijski klub već je prije pokazao interes za dovođenje hrvatskog reprezentativca, spominjala se posudba sljedeće sezone, a sad bi ga mogli dobiti za stalno.

Za Halilovića su zainteresirani i drugi klubovi, ali Mundo Deportivo tvrdi da se Alenu već javio veliki prijatelj Ivan Rakitić te mu savjetovao da prihvati ponudu Seville jer se radi o odličnom i iznimno sređenom klubu.

Komentara 7

AM
Ameise
19:21 12.04.2016.

Panj

TF
tony.franzz
21:25 12.04.2016.

Sevilla

Avatar Bud Humski
Bud Humski
10:08 13.04.2016.

Sevilla trazi 40 milijuna eura, a Barcelona im nudi 20 i Halilovica! Da li me moja matematika vara ili su u Barceloni procijenili Halilovica na 20 milijuna eura!? Halilovic je igrao za Barcelonu B koja je ispala iz druge spanjolske lige, a cak ni u takvom timu nije bio standardni igrac. Sada igra za Sporting Gijon, tim koji ce najvjerojatnije ispasti iz prve spanjolske lige, a ni u takvom timu nije standardni igrac. Na cemu su to u Barceloni?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije