Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
10 GODINA PROKLETSTVA

Barcelona golom Neymara konačno srušila 'Kuću terora'

Barcelona
Foto: Reuters
1/5
19.01.2017.
u 23:28

Barcelona je posljednji put slavila na Anoeti u svibnju 2007. godine. Od tada je na osam gostovanja doživjela pet poraza uz tri neodlučena ishoda. Sve do večerašnjeg ogleda.

U prvom susretu četvrtfinala španjolskog nogometnog Kupa kralja Barcelona je u San Sebastianu pobijedila Real Sociedad 1:0 upisavši prvu pobjedu na stadionu Anoeta nakon skoro 10 godina.

Barcelona je posljednji put slavila na Anoeti u svibnju 2007. godine. Od tada je na osam gostovanja doživjela pet poraza uz tri neodlučena ishoda. Sve do večerašnjeg ogleda.

"Kuću terora", kako su Katalonci prozvali stadion Anoeta, srušio'je Neymar golom iz jedanaesterca u 21. minuti. Brazilac je sam izborio kazneni udarac, a potom ga sigurno realizirao.

Hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić igrao je za Barcu do 69. minute kada ga je zamijenio Denis Suarez.

Uzvrat je 26. siječnja na Camp Nou.

Danas je odigran i susret između Atletico Madrida i Eibara, a domaćin je slavio 3:0. Atletico je lako došao do pobjede pogocima Antoinea Griezmanna (28), Angela Corree (60) i Kevina Gameira (68).

Hrvatski reprezentativac Šime Vrsaljko ostao je na klupi domaće momčadi. 

U srijedu je Celta na Bernabeu pobijedila Real Madrid s 2:1, a Alaves u gostima drugoligaša Alcorcona s 2:0.

Roma lako protiv Sampdorije

Nogometaši Rome izborili su posljednju vizu za četvrtfinale talijanskog Kupa nakon što su u susretu osmine finala na Olimpicu pobijedili Sampdoriju 4:0.

Priču na Olimpicu započeo je i zaključio Belgijanac Radja Nainggolan postigavši prvi gol na utakmici u 39. minuti, te zadnji u posljednjim trenucima susreta. Strijelci su bili i Edin Džeko (47), te Stephan El Shaarawy (61).

Za goste je do 62. minute igrao hrvatski nogometaš Ante Budimir.

Roma će u četvrtfinalu igrati protiv Cesene koja je jedini drugoligaš koji se ugurao među četvrtfinaliste ovosezonskog izdanja talijanskog Kupa.

Preostali parovi četvrtfinala su Inter - Lazio, Juventus - Milan, te Napoli - Fiorentina.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije