Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vatreni

Barcelona ga otpisala! Ivan Rakitić više nije u njihovim planovima

Ivan Rakitić
Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/4
17.11.2019.
u 17:17

Rakitić zna da postoji sportska odluka koju treba razumjeti, kao što zna da više nije u našim planovima - rekao je Eric Abidal u razgovoru za Mundo Deportivo

Ivan Rakitić (31) se ove sezone nije previše naigrao. Barcelonin trener Ernesto Valverde odlučio je hrvatskom reprezentativcu dozirati minutažu, te gurnuo Raketu prema izlaznim vratima.

Prošlog mjeseca je javno iskazao svoje nezadovoljstvo statusom u Barceloni.

>> Pogledajte što voze hrvatski reprezentativci

Ivan Rakitić
1/17

- Nisam tamo da bih šetao gradom ili da bih se divio moru - rekao je Rakitić na reprezentativnom okupljanju prošlog mjeseca u Splitu.

Španjolcima su te riječi teško pale, te su počela sva glasnija šaputanja kako Ivan mora napustiti Nou Camp, a klub ga je već u siječnju spreman pustiti.

Barcelonin sportski direktor Eric Abidal izjavio je kako Hrvat može potražiti novi klub.

- Rakitić zna da postoji sportska odluka koju treba razumjeti, kao što zna da više nije u našim planovima - rekao je Eric Abidal u razgovoru za Mundo Deportivo.

Ivana su tako nakon pet godina otpisali iz Barcelone, te u zimskom roku može otići u novi klub.

Mnogi veliki klubovi zanimaju se za Raketu, a interes su pokazali Milan, Inter, Manchester United i Atletico Madrid, o kojem se u zadnje vrijeme najviše priča, ali njegova je želja - Juventus.

>>Pogledajte video: Luka Modrić na Interliberu

Ključne riječi

Komentara 19

Avatar Domaće je bolje
Domaće je bolje
17:42 17.11.2019.

Barcelona jest veliki klub ali gdje god Rakitić dođe bit će mu bolje nego u Barceloni.Rakitić je mlad i još puno puno može pokazati.

Avatar southman
southman
18:00 17.11.2019.

A što kaže Raquel ? To je Raketi uvijek bio najvažniji putokaz kuda dalje !

DS
Damir Sajko
18:43 17.11.2019.

Malo mi je vec degutantan sa tim svojim plakanjem ako te nece pokupi krpe i gas tamo gdje te hoce.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije