Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U odličnoj formi

Barcelona želi igrača modrih: 'Godi interes, ali mislim na Dinamo!'

Dani Olmo, Dinamo
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/7
23.06.2017.
u 20:46

– Dobro sam se odmorio, imali smo tri tjedna što je doista dovoljno za pravi odmor i vratio sam se u Zagreb pun energije

Kod Ivajla Peteva puno je igrača prokrstarilo kroz udarnu postavu, trener Dinama jako je puno rotirao svoje igrače, često i kad bi malo tko, ne samo među nama relativnim laicima već i među stručnjacima, pomislio da je to bilo nužno. Tako je svoje amplitude kod Peteva, ali i njegovih prethodnika imao i Dani Olmo. Mladi Španjolac bio je ponajbolji igrač Dinama na pripremama u Turskoj, a onda je odjednom nestao s prave scene.

I u prvom dijelu prvenstva Olmo je igrao više za drugu momčad, u tom periodu za prvu je momčad igrao samo u kupu, dok je u prvenstvu upisao mizernih 48 minuta. Kad ga nije bilo u momčadi ni nakon sjajnih priprema u Turskoj, postao je i opravdano nezadovoljan iako je u njegovu slučaju Petev bio čak i određen, što je rijedak slučaj:

– Na početku proljetnog dijela prvenstva dosta je pao u formi, to je normalno za tako mladog igrača – govorio je Bugarin.

No onda je pred kraj prvenstva vratio reflektore na Olma, a ovaj mu je to lijepo vratio, odličnim igrama, a onda je u zadnje dvije utakmice protiv Rijeke zabio i golove na koje je dugo čekao u prvenstvu, pa u finalu kupa. Tako je u zadnjih sedam utakmica prvenstva odigrao šest cijelih utakmica i jedno poluvrijeme i svih 90 minuta u finalu kupa u Varaždinu. I mladi je Španjolac mogao mirno otići na odmor.

– Dobro sam se odmorio, imali smo tri tjedna što je doista dovoljno za pravi odmor i vratio sam se u Zagreb pun energije – rekao nam je Olmo i dodao:

– Odmor sam proveo s obitelji u Španjolskoj, s prijateljima. I lijepo je bilo vratiti se malo kući, ali mogu vam reći da mi se i lijepo vratiti u Dinamo, nakon tri tjedna odmora počeli su mi faliti dečki iz kluba, svlačionica. I osjećam se baš dobro, pun motiva.

Fernandes je konkurencija

Motiv nije samo nametnuti se ponovno treneru i izboriti za prvu momčad, na poziciji lijevog krila je i Junior Fernandes koji se vratio s posudbe i, ako ponovno ne ode nekamo, bit će tu prave borbe, motiv je osvojiti naslov koji im je uzela Rijeka.

– Svakako, s tom smo mišlju svi došli na početak novih priprema, želimo trofeje i već sam nakon prvih treninga vidio da su svi dečki dobro raspoloženi – veli Olmo.

Razlog za to Danijevo zadovoljstvo činjenica je da je uspio pokazati svima da zaslužuje veliku pažnju, ne samo svojim igrama već i ponašanjem, pristupom...

– Ta završnica sezone bila mi je baš dobra, ako ne računamo da smo ostali bez trofeja. Stvarno sam počeo puno igrati i sretan sam iako znam da je upravo sad sve krenulo iz početka, da se opet moram boriti za svoje mjesto – mirno kaže Olmo kojeg nije previše uzbudilo pisanje španjolskih medija da bi ga Barcelona iz koje je otišao 2014. godine željela vratiti. No nije to prvi put, čim Dani ode na odmor u Španjolsku, pojave se takve priče, iako je ova bila istinita, Barca ga je željela, igrao bi za B momčad.

– Moje su misli samo uz Dinamo. Naravno da bi svatko bio sretan, pa sam tako i ja kad Barcelona pokaže zanimanje, pa bila riječ i o Barceloninoj B momčadi.

Možda ipak jednog dana i ode u prvu momčad Barcelone, ali tada će katalonski klub to morati mnogo više platiti.
Ima ugovor do 2020.

– Ha-ha, naravno da se nadam kako bih se jednog dana mogao naći u prvoj momčadi Barcelone, ali polako, sad možemo samo o Dinamu – zaključio je dobro raspoloženi Dani Olmo.

Nadamo se da će i ostati tako raspoložen, da će i dalje igrati na visokoj razini jer pokazao je da može, zna i hoće. A Dinamo s njim ima ugovor do 2020. godine, samo, bude li igrao kao u završnici prošlog prvenstva, bit će ga teško zadržati još te tri godine.

Komentara 6

AS
atilla sb 1986
21:13 23.06.2017.

Mali, svaka cast na ponašanju, na strpljenju i svaka cast na dosad prikazanom. Nastavi tako i nemas brige..

HL
HV_LAKI102
00:55 24.06.2017.

Prvo sto sam pomislio procitavsi naslov,Barca sigurno bacila oko na Pivarica,sad sam malo i deprimiran.

IK
Ikonoklast
01:26 24.06.2017.

Da, Olomo im je uz Verattija prvi pick. Culi su da je dao gol Lokomotivi...al stvarno...jel itko u Hrvatskoj moze u ovo vjerovat? Znam da u Hercegovini mogu al ovdje?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije