Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA RAKETIN ROĐENDAN

Pogledajte majstorski gol najskupljeg igrača u povijesti Barcelone

Barcelona
Foto: Reuters
1/11
10.03.2018.
u 22:29

Ivan Rakitić odigrao je čitavi susret za Katalonce.

Barcelona je u 28. kolu Primere slavila na gostovanju kod Malage s 2:0 bez pomoći Lionela Messija i Andresa Inieste.

Katalonci su sve riješili u prvih pola sata utakmice. U 15. minuti Suarez je lijepo zabio glavom nakon ubacivanja Albe.

Posao je dovršio Coutinho, najskuplji igrač u povijesti Barcelone. Nogometaš za kojega je plaćeno 160 milijuna eura majstorski je petom zabio u 28. minuti susreta.

Garcia je nakon toga dobio crveni karton i pomogao Barceloni da mirno utakmicu privede kraju. Ivan Rakitić odigrao je čitavi susret za Katalonce na svoj 30. rođendan.

Barcelona je vodeća momčad lige sa 72 boda, Atletico Madrid ima 61 i utakmicu manje, dok je Real skupio 57 bodova.

Chelsea slavio protiv Crystal Palacea

U posljednjoj utakmici subotnjeg programa 30. kola engleskog prvenstva aktualni prvak Chelsea je na svom Stamford Bridgeu svladao Crystal Palace sa 2:1.

Oba svoja gola Chelsea je postigao uz veliku dozu sreće, prvo je Willianov udarac u 25. minuti završio u mreži odbivši se od vratnice, da bi u 32. minuti branič gostiju Kelly pogodio svog vratara Hennessyja u glavu, a od njegove glave lopta se odbila Kellyju u koljeno i skrenula u gol.

Crystal Palace je u nastavku bio mnogo bolji, ali je uspio tek smanjiti na 2:1 preko Von Aanholta u 90. minuti.

PSG se iskalio na Metzu

Nakon što je sredinom tjedna ispao iz Lige prvaka, PSG se iskalio na Metzu pobijedivši 5:0 u susretu 29. kola francuskog nogometnog prvenstva.

Lider Le Championnata je već nakon prvog poluvremena vodio 4:0, a potom u nastavku samo potvrdio uvjerljivu pobjedu. Strijelci su bili Thomas Meunier (5), Christopher Nkunku (20, 28), Kylian Mbappe (45+1) i Thiago Silva (82).

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije