Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OSTAVIO BEZ DAHA

Mario Hezonja ovim potezima dodatno si je otvorio vrata NBA lige

Mario Hezonja
Foto: Youtube/Screenshot
1/2
08.06.2015.
u 09:46

U svemu tome vidio se NBA potencijal, vidjelo se kakva ga budućnost čeka ukoliko nastavi u ovom ritmu rada, ovako motiviran i prepun samopouzdanja.

Barcelona sigurno korača prema finalu prvenstva Španjolske, a potvrdili su to uvjerljivom pobjedom 91:70 u drugoj utakmici polufinala protiv Unicaje. Poveli su time 2-0 u seriji, a ono što posebno raduje jest igra Marija Hezonje.

Točnije, potez koji je napravio pet sekundi prije kraja digao je publiku na noge i snimke su ponovno obišle svijet. Jasno je o kakvom se talentu radi, o kakvom košarkašu. Iako je utakmica već bila gotova, on je i dalje igrao čvrstu obranu, ukrao loptu, potom ju gurnuo obrambenom igraču kroz noge i maestralno zakucao!

U svemu tome vidio se NBA potencijal, vidjelo se kakva ga budućnost čeka ukoliko nastavi u ovom ritmu rada, ovako motiviran i prepun samopouzdanja. Na kraju je zabio pet poena za 11 minuta provedenih na parketu.

>> Pogledajte NBA poteze kojima su Tomić i Hezonja oduševili Španjolce!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije