Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAVRŠILO 10:5

Barakude pobjedom nad Nijemcima otvorile Europsko prvenstvo

Vaterpolo
Promo
14.07.2014.
u 12:51

Po dva gola za Hrvatsku zabili su Luka Bukić, Maro Joković, Petar Muslim i Andro Bušlje. Kod Nijemaca je najraspoloženiji bio Paul Schüler s dva gola.

Hrvatska vaterpolo reprezentacija pobjedom nad Njemačkom je otvorila nastup na Europskom prvenstvu u Budimpešti. Izabranici izbornika Ivice Tucka svladali su Njemačku s 10:5 (4:3, 2:0, 3:0, 1:2).

Po dva gola za Hrvatsku zabili su Luka Bukić, Maro Joković, Petar Muslim i Andro Bušlje. Kod Nijemaca je najraspoloženiji bio Paul Schüler s dva gola.

Barakude sutra u drugom kolu igraju protiv Španjolske.

>> Kuterovac: Što se spremnosti tiče, bolji smo nego za OI

Komentara 2

MA
Markocrooo
20:15 14.07.2014.

Lončar je postao super igrač

DA
damirtankovic
13:25 15.07.2014.

A da stavite tablicu barem naše skupine (normalno bi bilo obadvije)? Ipak je to Europsko prvenstvo! Isti ste ko i oni na HTV-u, haha. Po njima su odigrane samo po jedna tekma u skupinama. Pitam se: za kaj vi primatee plaću, i vi u novinama i oni na HTV-u?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije