Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEZGODA

Bandić opet pao! Svi gledali u gradonačelnika, a on završio na koljenima

Milan Bandić
Foto: Facebook
15.04.2019.
u 14:25

Kad je gradonačelnik Bandič bacio treći hitac kugle, kugla ga je povukla i pao je na koljena

"Kuglom protiv pušenja" u Kuglani Zagreb i ovom prilikom otvorio je zagrebački gradonačelnik Milan Bandić koji je tek iz trećeg pokušaja, uz pad, uspio srušiti veliku kartonsku kutiju postavljenu na stazi. 

Naime, kad je gradonačelnik bacio treći hitac, kugla ga je povukla i pao je na koljena. No, zato su od gradonačelnika uspješniji bili njegovi podređeni. 

 

Naime, u muškom dijelu turnira poznatih, najbolji su bili glavni tajnik Sportskog saveza grada Zagreba Zdenko Antunović (pobjednik turnira) i pročelnik Gradskog ureda za sport i mlade Milan Pavelić

Obojica su bili precizniji od karataške braće Kvesić, svjetskog poluteškaškog prvaka Ivana i brončanog europskog teškaša Anđela.

>>> Bandić je sličnu nezgodu svojedobno doživio u Brčkom

Ključne riječi

Komentara 7

GE
generacija57
16:21 15.04.2019.

Kad bude suđenje Bandić će biti na smrt bolestan.

SA
samobalic
15:09 15.04.2019.

Bandic je odavno bolestan covjek,i to vrlo tesko,poslije mozdanih udara,svje krenulo niz brdo,ali on fotelju neda,i to je ta nasa balkanska magarecija tvrdoglavost,tisuce mladi ljudi,koji su skolovani viskoko fakultetski obrazovani,moraju bjezati vani,zbog ovakvih funkcionera-ki.

Avatar Admin smetlar
Admin smetlar
16:53 15.04.2019.

kakav je to lik!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije